geszthi Creative Commons License 2000.09.26 0 0 133
Latom tovabbra is csak annyit tudsz, hogy hangoztatod itt a zsido mivoltodat. Kicsit mar elcsepelt, kicsit mar unalmas, de nyugodtan ird be meg 100x. Nyiss topikot az En, Almaital, zsido vagyok cimmel, de ez tovabbra sem valtoztat azon, hogy
a szarmazasat csak olyan ember hangoztatja allandoan aki valamire fel vagy ki akarja hasznalni, eseteg epp ellenkezoleg provokalni akar vele.
(Nyugi ugyanez a velemeny azokrol akik a magyart/nemetet/angolt stb hangoztatjak allandoan)

No de nezzuk e csodas hozzaszolast. Igazan erdekes, hogy ezutan volt meg keped beirni a 119-t.

Itt is lathatunk egy ujabb utalast a szellemi magassagodra (nagyon nulla lehetsz ha allandoan ezzel jossz. Mi van nem sikerult erettsegit szerezned, vagy mi?).
Aztan jon egy ujabb csodas utalas ram, ahol az ember idezojelben van. No kivancsi vagyok ez mire ohajt utalni? En pl. nem tennem ha rolad irnek (no nem sertettel meg, csak en sem akarom, sem a novenyeket, sem az allatokat ezert nem tennem " "-be. Te nagyon is ember ember vagy... sajna )

Aztan jossz megint itt ezzel a nagy ossznepi szoclib osszeeskuvessel a te szereny es csodas szemelyed ellen. Meg, hogy veled riogatnak, meg szalonkeptelennek mertek nevezni?! Ahhh, mindjart elsirom magam! Azert ne kepzeld mar magad ilyen oriasi fontossagunak!

Vegul csak ugy negyszemkozt, te szerinted az a stilus amit itt muvelsz az szalonkepes? Polgari szalon?

Előzmény: Almaital Returns (103)