kzt Creative Commons License 2000.09.25 0 0 27
Kedves RIPityom,

rendben, majd szolok amint latok ilyen lanyt, bar mostanaban gimik korul eleg valoszinu hogy elofordulnak :)).

>Nem akarnék – ismételten – a lelkivilágodba taposni, de szerinted, úgy mégis, hányan kapják >azt a vkit, akit szeretnének?
A lelkivilagom eleg eros :)), masreszt meg vagyok gyozodve arrol, hogy mindenki alakithat az eleten. Az orvosnonel meg akar be is ajanhatsz. :))).

>Dagadt, zsiros, pattanasos no: egyertelmu, hogy az igenyesseget elsosorban magaval kell kezdenie. Ha valaki lusta / igenytelen a kulsejere, vagy barmi masban az eleteben, akkor elobb-utobb csak hasonlo emberek tarsasagban talalja magat. Ha o elvarja a ffi-tol, hogy hetente ketszer gyurjon, minosegi ruhak, nemi kp, akkor a ffi is elvarhat hasonlokat. Ez az elet. Masreszt, ki a fene keresi az atlagos lanyt :)))?

>De, szerintem, ha szólni kell, akkor azt már a fene megette...
Ugyan miert? En inkabb szolok, mint megvarjam meg rajon. Trivialis pelda: Kedves-rendes bolcseszlany nem sok tapasztalattal de annal tobb lendulettel nekiesik a szajaval az embernek.
Kicsit olyan volt mint amikor a boci elkapja huvelykujjad :)). Megalltunk egy kicsit, meseltem neki egy nehany dolgot a ffi anatomiarol, es lam egybol csodat tudott muvelni. A vegen meg buszke is volt magara, hogy milyen ugyes.

>Bazze’! Te aztán jól kened, nekem még jóformán egy lány sem (max.:2-3) vallotta meg l>egbizalmasabb szexuális fantáziáját.
Nem biztos hogy a legbizalmasabb volt :)), de kiprobalhato. Megerte a felora beszelgetest. Az ilyen beszelgetesek megelozhetnek kellemetlen csalodasokat ill. felsuleseket is ...

Előzmény: RIPityom (26)