Skywalker. Creative Commons License 2000.09.24 0 0 1634
Axeea!

Hogy is szól a mondás? Embert barátjáról?

Megyeren meg győzzön a jobbik!

(Ön)magáraszaró!

Az ostoba magyarázkodásod senkit nem hat meg! Mit bizonyítasz a hülye levélmásolatoddal??? Ilyet bárki beirogathat! De még azt is el tudom képzelni, hogy te küldted magadnak, hogy utána itt vergődhess!

Érdekes, csak azt a két embert hamisítják akikkel folyamatosan hmm... "harcolsz". Érdekes, mindkettőnek és neked is freemail címe van. Érdekes, most egész más módszerrel idézel azokból a bizonyos "levelek"-ből. Ha megkérdezhetem, legelőször miért nem tetted ezt? Miért volt szükséged 3 hozzászólásra, hogy kifejtsd: "levelet" írtam neked? Csak nem azért mert elfelejtettél átjelentkezni és ahelyett, hogy mint álSky írnál, balek módján megdöntöd magad? Valamint, ha mindig tisztába voltál azzal, hogy engem valaki hamisít és azt is tudtad, hogy ez csak egy ostoba zrika amire te direkt nem reagálsz akkor miért idézted be mégis azt a levelet amit az álSky-tól "kaptál"? Hirtelen miért érezted azt, hogy pont most, pont erre kivételesen reagálnod kell? Akkor hirtelen azt hitted, hogy most mégis az igazi írt? Ugyan már!

Undorító vagy, jellemtelen, és csaló!

Fradisták, ha ezek után magatok közé tartozónak érzitek ezt a férget, akkor magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt! Lássuk mit is diktál a legendás Fradi szív! Lássuk mit jelent a 3 E betű! Vagy rátok ezek nem jellemzőek, elviselitek, hogy egy ilyen féreg közétek tartozzon?

HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
HAJRÁ LILÁK!!!!!