hegyivadasz Creative Commons License 2000.09.24 0 0 679
Wizes
Kösz, a gyerek jól van, nagyon aranyos és gőgicsélni is elkezdett már.

Kissé csalódott vagyok, hogy a beígért számításodat PuPu-éval próbálod helyettesíteni. Szegény ugyanis csak egyszer számolt ebben a topicban, de az sem őt igazolta, és Mea Culpa lett a vége. Úgy tünik már soha nem fogom megtudni, hogy hol számoltam rosszul. Vagy lehet, nem is tudod ezt bizonyítani?! Akkor viszont legalább egy bocs kijárna.

Végigolvastam a szasze-val folytatott eszmecseréteket. Amit ki lehetett hámozni néha meglehetősen homályos hozzászólásaidból, az semmi új elemet nem hozott a vitába. Te is csak azt ismételgetted, hogy vannak, akik nem tudják teljesen kihasználni a kedvezményt. Ezt senki sem vitatta korábban sem. Ráadasul az eddig még nem cáfolt számításom szerint, ha valaki csak a minimálbért keresi, akkor is havi 1667Ft-al többet kap jövöre havonta, gyerekenként, 3 gyerek esetén, ami kicsivel több, mintha a jelenlegi családi pótlékot az elmúlt két év, valamint a jövö évi várható inflációval felszoroznánk. 1, ill. 2 gyerek esetén a helyzet még kedvezőbb. És ha jól értelmeztem a tv.-t, akkor egy gyerek esetén már egy minimálbérrel is max. ki lehet használni a kedvezményt.

Előzmény: wizes (678)