bullseye Creative Commons License 2000.09.21 0 0 77
zebUlon

Nem is tudom. Sokat gondolkodtam ezen az orientáció dolgon és egyre kevésbé tetszik.
a bal a szociké, meg az SZDSZ-é (amit még mindíg nem értem, miért utálnak ennyire? Kivéve, hogy Torgyán mindenért őket ütötte a teljes koalíció helyett) egészen a vérbalig
a jobb meg a FIdesznél kezdődik (amit inkább hanyagolnék, mert kissé túlzás a stílusuk) aztán megyünk a keresztény jobbközép (még nemtom miért nem kérték ki Havast maguknak), végül kedvenc szélsőjobbom.
Na most akkor kérdem én, hova áljanak a Belgák, mert én egyik táborba sem szeretnék.

bloki
Mázlid van hihetetlen konkrétumot tudok hozni,
azon kívül, hogy aki ilyen alapvető trükköket nem használ a versenyben, az hülye, vagy szent, de semmiképen nem népszerű párt - a tömegeknek (én kedvelném)

Láttam az új SZDSZ plakátot. Hát undorító. Maga a plakát persze nem, mert nagyon profi, tudod a csonkolt alma, mint a munka gyümölcse, sok az adó, ejnye, stb.

Na most, talán nem meglepő, hogy minden ellenzéki párt RETTENETESEN védi az érdekeimet a maga felfogásában: jobb közbiztonságot, fizetést, életszinvonalt, iskolát, egészségügyet, kisebb adót, kormányzati kontrollt, szabad médiát stb.
Mostanra az a szerencsés helyzet állt elő, hogy minden párt volt már kormányon (tudom, és remélem ők soha nem is...). vagyis tudjuk, hogy akkor már mintha nem lenne olyan egyszerű ugyanaz a dolog, jön a globális stabilitás, az előző kormány hibái, a gonosz, visszahúzó ellenzék, stb. Aztán újra ellenzékben a világ megint eccerű és könnyű...

stb. stb. Márpedig a legjobb reklám ugye az, ha az emberlátja, hogy szegény kormányzásból kiszorult pártja hogy védi az érdekeit, stb. stb.