Sky Creative Commons License 2000.09.21 0 0 308
Sziasztok!

Nem is gondoltam, hogy létezik Banzai topic!

Magamról, ha érdekel valakit: 90-től vallom magam Bonanzásnak, amikor meghallottam az első 3 albumot. Utána Ákos frizura, koncertek: az első Gyulán a Szabadtéri színpadon, később B.csabán, Szolnokon és persze a BS-ben minden évben. A BB feloszlása után sok minden mást kezdtem el hallgatni, de kb. 2 éve ismét "beszűkültem"... Azért annyira nem: DM, Ákos, Voyage(most is őket hallgatom, nov.-től újra koncerteznek, mivel hazajön a tengerentúlról Félix, az énekes), Cure, stb. Inkább dark irányba tolódtam el bizonyos behatásra, de érdekelne a
new wave-es zene is(Popular, stb.), ha hozzájutnék!

Tetszett a HZS riport és felkeltette érdeklődésemet a nov.12-i esetleges összeröffenés a BS-nél.(Eddig nem tudtam, hogy van ilyen, sajnos!) A hozzászólásokból és az e-mail-címekből kivettem, hogy néhányótoknak van kötődése Szegedhez és Veszprémhez. Az egyik otthoni (gyulai) haverom műsz.infos az utóbbi városban, én pedig pár éve Szegeden tanulok.
Járt már valaki közületek a nemrégen megszűnt Dark New Wave Club-ban??? Ti hova jártok általában? Hol vannak még jó zenét játszó klubbok?

Sky