Spinderella Creative Commons License 2000.09.21 0 0 13
"Ha elhagyod a gyermekedet, férjedet , családodat, prostituált leszel a szó bizonyos értelmbében.Így tesz a világ prostituálttá"

Azért ez így egy kicsit erős, nem gondolod?
Vegyük példának az Édesanyámat. Szerintem a világ legjobb nője és a legjobb anya, dehát ugye mindenki a saját anyjáról gondolja ugyanezt..:)
Tehát: megszülettem 1976-ban, tehát akkor, amikor a mostani felfogás (karrierista nők és tsaik) még sehol sem volt. Anyám 3 éves koromban óvodába adott, és visszament dolgozni. Nem prostituálódásból, hanem mert meglehetős szegénységben éltünk, és ahhoz, hogy hétvégén szalámi is jusson az asztalra, és félévben egyszer banánt is együnk, bizony dolgoznia _kellett_. Mindemellett nagyon szeretett engem is, és a testvéremet is, és tisztességesen felnevelt. És nem gondolom, hogy ez prostituálódás, hiszen nem a maga érdekében ment vissza dolgozni, hanem pontosan azért, mert a gyerekeivel törődött.
És meg vagyok róla győződve, hogy ma is sok olyan nő van, aki kénytelen ezt az utat választani, nem karrireizmusból, hanem anyagi kényszerből!

Üdv,
Spin

Előzmény: mammarosa (11)