huculpastor Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1581
Na ma fiuk a tiltakozassal kezdjuk.
Igenis a zsoldosok tanuljak meg hol jatszanak.
Igy nem kotelezo nalunk jatszani. Megha pancsics-Gal szerzodtette is oket. Vissza a kolcsonadott fiatalokat, legyen nyilt verseny, elvezzen elonyt a fiatal /belole meg lehet focista/ es a Fradi neveles. Ezt meg kell tanitani Csanknak is, akit szinten a fentiek szerzodtettek.
Nincs a csapatban szellemisegeben meghatarozo jatekos, edzo, aki atadna nekik a FRADI szellemiseget.
Akkor a szurkolok.
Az egy masik kerdes, hogy szurkolni fogunk, ahogy csak birunk, mikor lejar a tiltakozas ideje.
Szemelyesen beszelek a Monsteresekkel, most nincs enekelgetes, nekik tok mindegy mi tortenik a palyan /pl agyonrugtak valakit, nem adott tizenegyest a biro/, ok budhista imamalomkent zsolozmaznak, mikor a lealto tobbi resze lazad.
Ne sertodjon meg senki, tudom vannak szurkolasi divatok. A FERENCVAROS abban a helyzetben van, hogy gyozelembe kell hajtani a csapatot. SZURKOLASSAL. Divattal nem hasznalunk semmit. Tok mindegy, ha a dozsas-motokas Kardos leosztalyozza a 3. felidoben az ultrakat ezert. Ide hangero kell

Mas. Lassan kezdodik a nagy magyar unnep Csikszeredan. Az egymasratalalas, az osszefogas meghato megnyilvanulasa. Akik mennek, ahogy tudnak, szamoljanak be, igerem az nb1.hu-n is ott lesz beszamolojuk. Valaki, Zig telefonszamat ismered, ha kell megadja az enyemet.
Tudod nem az osszeallitas, meg ki utotte a golt, hanem a hangulat, szemelyes benyomasok elmenyek, a varosban, a lelaton..