Közben megtaláltam Lo Pant, nálam is előhúzott a végén egy .223-ast, de már késő volt.
Egyébként jól megszívtam, mert mindig 2 Buffout+ 2 Jet-tel állok neki a bunyónak, és most addikt lettem mindkettőtől. A Jet-et kikúráltam, de a Buffout-tal mit lehet kezdeni? Olvastam valahol, hogy egy hónapig pihentessem magam és elmúlik, de ki a fenének van kedve hozzá, mikor a népem szenved ;-)
Visszatöltés, és másodszorra már nem lettem az. De elmúlik valamitől az addiktivitás?
Szegény Chip-et csakugyan feldobta a talpát, mégiscsak sietni kellett volna.
Próbálta valaki, hogy a hubologistáknak segít? Mi törénik ha elintézem nekik a Shi-t? (Részesedést ígértek a bevételből!) És hogyan lehet kinyitni a sárga erőteres ajtókat mind a hubiknál és a Shi-ben? Mert mikor elkezdek lövöldözni akkor bezáródnak. Úgy helyezkedtem, hogy ki tudjak menni, de nem lehet kinyitni őket valahogy?
A Shi csodakomputert leformattáltam. Kifelé menet nekemestek az őrök, sárga erőterek be, bentragadtam, visszatöltés.
Mintha a Shi gyilkolásáért negatív karma járna, így van? Szóval Shi az jó oldal? (Lehet, hogy csak a doktorok miatt...)
Amiért nem tetszettek nekem mégse, hogy mikor mentem a hajóra akkor jött két Shi terrorista és lelőtték a főinformatikust (Budge vagy Badge vagy mi, akinek a nője a raktérben kolbászolt), akit korában meghackelte nekem a Shi-t egy kis fuel-ért. De úgy látszik lebukott, nem lehet segíteni, a jelenet közben nem tudok mozogni.
Elkerülhető valahogy ez?