Há vigyázzá RÁJA, mer ez mán közügy!!!
;-))
Viszont a 27. nekem nem jó, és úgy néz ki a 25-30. egyátalában nem. Nyugtass +, hogy van más időpont is, ami Neked megfelelne!
Hadrianus. No, ez az egyetlen hely, minek vonatkozásában nem leszek túl jó reklámhordozó. Ez volt az az 1, aminek kapcsán hiányérzetem támadt. Valószínűleg persze ennek az volt az oka, hogy veszettül készültem rá.
Két helyen néztük meg, és ha nem lennék bunkó, akkor most pontosan tudnám mondani fejből mindkettőt... :-(
Az egyik egy - szerintem csak erős képzelőerővel "látható" - egykori fürdő, sőt híd. Ez csalódás volt. DE, hangsúlyozom, én nagyon készültem rá. (Ja, és előző nap egyfolytában Dumfrieseztünk, és az mint tudjuk, meglehetősen szemkápráztató...)
A második helyet viszont kifejezetten úgy ajánlotta a könyv, mint a LEGtöbbet látni engedő rész, és valóban. Hatalmas részen tekinthető át, és igazság szerint ez a rész gyönyörű.
Szóval, én túlkészültem magam, ahhoz képest..., ám látni kell, mert egyedülálló, az biztos. (És valszeg többet is érdemel, mint az az 1 nap, ami nekünk jutott rá.)
t