Laci-papi Creative Commons License 2000.09.18 0 0 836
Szerintem egy jobb-hátvéd kellene a Bernáth helyett, de minél előbb. Bernátnak egyértelmüen a középpálya jobb oldalán a helye. Rögtön erősödne a középpálya és sokkal támadóbb szellemü lenne a csapat. Flicket - ha már játszatni akarják(kell?!?) - akkor beljebb kellene tolni. Esetleg egyszer kiderülne mi az igazi posztja. Mellesleg (?!) nem értettem Flick csere utáni viselkedését. Remélem lesz aki illetékes helyen számonkéri tőle! (Sem kézfogás; sem a félidő megvárása a padon; Ő nem a csapat tagja?) Sértődött emberekre nincs szükség. Mostani játéka alapján a Jörg kezdhetne a csatársorban Zsombival párban. Én is bízom , hogy az Újpest ellen a II. félideje játékkal nyitunk, majd fokozatosan javulunk.
Alekszicsről: ő a helyén van. Ne mozdítsák ki. Turján változtasson a játékán. (esetleg tartsa be az edzői utasításokat). Ha Balassa lesz a hátvéd-párja, őt ugyanúgy "foghatja". Benne van a hiba a helyezkedésnél. Nem kevésbé mellesleg egy ekkora "lóról", hogyan lehet két fejes-gólt kapni?
Robiról én nem nyilatkozom. (Régóta mondom, hogy egy Rostock meccsből nem lehet egy életet leélni).
Szacsa viszont ebben a bajnokságban most volt a legjobb, de még bőven javúlhat. Siklósi erőállapota félelmetesen gyenge. Új szint hozott a játékba, de a II. félidő közepén simán cserélhető lett volna.
A vonal-védekezés egyre jobban kirajzolódik a pályán és egyre jobban is játszák. Most el kell kezdeni a támadást is megtanulni ebből az alapállásból. Erről szól az alapszakasz. Még van hat meccs. OLY MINDEGY, HOGY 3. VAGY LEGROSSZABB ESETBEN 5. A CSAPAT. Csak a hátra lévő meccseken a Komjáti-játék második feleét is tanulják meg. Aztán a szünetben igazolni kell egy-két játékost (támadót vagy támadó középpályást) és az élmezőnyhöz fogunk tartozni.

Laci-papi
Hajrá LOKI !!!!