Csekk Creative Commons License 2000.09.15 0 0 937
Kedves kiran!
""""Ez most majdnem végig offtopic lesz, de nyilvánosan kell tisztázni: """""
Hát megmondom őszintén, hogy vagy 10x-is elolvastam a cikkedet mielött válaszolok, de mivel úgy érzem, hogy sokmindenben igazad van, így egy teljesen más választ írok most, mint vársz.
Csak annyit eresztek be a topicba, amennyit a cikked alapján feltétlenül szükséges.
Kezdem az elején.
Bár a hőskorban én is rádióamatőrködtem, (még a 70-es évek elején) ma már nem. Akkor egyébként még az volt a poén, hogy a cuccost is magunk építettük:)))
Valószínűleg azonban elkerülte a figyelmedet, hogy engem, azaz a honlap tulajdonosát úgy hívnak, ahogy azt a főlapon a fényképem alatt megjelöltem.
Ez kint is van a főlapomon. Tehát én éppen úgy nem vagyok itt anoním, mint ahogy te sem.
Kálló Róbertnek pedig Önnáló rendszerben publikálom az írásait. Ő a történész egyiptológus, én csak egy outsider vagyok, aki valamikor mindíg régész akart lenni, de mégis geológiát tanult, majd üzletember lett.
De a hobbyja megmaradt.
Ez az archeológia.
Robinak én ajánlottam fel, ismerve készülő művét, (a már itt is reklámozott mondák listáról) hogy publikáljuk előre a neten, hátha jelentkezik valaki kiadónak.
Talán ezért van az is, hogy szemezgetve reagálok a cikkek tartalmára, aszerint, hogy mihez van nekem is lövésem, bár már volt olyan téma is, amit innen küldtem el Robinak, s ő éppen rajtam keresztül válaszolta meg.
Amihez nincs lövésem, abba nem szólok bele. S talán ezért is kerülte el a rádióamatőrre vonatkozó megjegyzésed is a figyelmemet.
Én ráadásul csak egy hobby internetező vagyok, vagyis csak esténként netezek, ha van időm rá.
Mellesleg most nincs kedvem kikeresni, de nem is olyan régen irtam be a topicba azt a véleményem rólad, miszerint megközelítésmódban a módszered megdicsértem, és példának ajánlottam a többieknek.
Írtad, hogy védem a tudósokat..... stb.
Hát igen. A tudósokat igen, mert ahányat csak ismerek, azok még nálam is kreatívabbak, mobilabb agyuak. De ezt ma sokan egybemossák a szkeptikusokkal, akiket viszont akkor sem tartok tudósoknak ha ők azoknak tartják magukat. Nem mert az a tudós aki nem képes az anyanyelvén megfogalmazni annak a köznépnek is az esetleges kérdések esetén a válaszokat, akiknek pedig a pénzén kiműlvelhette a fejét, azt én nem tartom tudósnak. Tehát azt én sem tartom tudósnak aki visszakérdezés helyett kioktat. Innen ma már felismerem, hogy tudóssal van e dolgom, vagy csak tudálékossal.
Nekem a tudományok a mindenem. Képes voltam autodidakta módon csillagászatot tanulni, illetve évekre elmélyedtem a fizika rejtelmeibe, miközben magamévá tettem a jóga filozfia rendszerét, és persze sokminden mást is.
Szóval nincs és nem is volt veled bajom, igaz néha provokatívnak tűnhettem, de ígérem legközelebb jobban megrágom a mondataimat.
Remélem minden rendben van így?
Csekk
Na frankó!
Más is be mer itt mutatkozni rajtunk kívül:))))