MLG Creative Commons License 2000.09.14 0 0 443
CSövezz mindenkinek!

Pedro14! Amúgy tudod mi az SVD???
"Snaiperskava Vintovka Dragunova" nem sámli mi?!
Mondjuk ebből a "vintovkát" nemtommi.

Kösz a helpért, gondolom Norby igényt fog rá tartani, mivel, én nem vagyok nagy segítség neki mert mint említettem én leginkább csak az ún. "tróger" munkát tudom elvégezni, mert egyrészt a fegyverekhez nem nagyon konyítok / pl. katonaságnál csak akkor volt a kezemben kupsa, amikor pucolni kellett / másrészt a programbuheráláshoz sem értek.

Vicces dolgok:
Tegnap Almában voltam. Ért egy kis meglepi, mert az SVD-s sniper meg az őrbódés elit hiányzott a pályáról, még szerencse, hogy az UV Gogglesos megvolt, bár a hülye kétszer is mellém lőtt:-)

Az első vicces tehát az Almai kiképzőbázison történt a hordós épületben:-)
Berobbantam, a nyílásba özönlő pirosingeseket lezúztam, aztn nyomakodtam befelé ládát nyitogtatni. Balszerencsémre pont Barry ment elől, aki igaz, hogy kapott egy interruptot / volt rajta NVGoggle / de ami eztán jött marha vicces volt. Barry a hordók között guggolt, a többiek kicsit hátrébb, de még mindig a hordők között, az ellenfél szintén. Barry becélozta, puff mellé, hordó berobban, láncreakció indul. Az ellen muki egyből kimurdelt sebződött vagy 120-at, aztán a robbanás szép sorban elérte az embereimet, akik 40-60 pontnyit sebződtek és hanyattvágták magukat egyből. Aztán nagy csend, mindenki feltápászkodik Barry meg megszólal "Frankó" azaz Groovy. Hát itt úgy elkezdtem röhögni, hogy még a cigaretta is kiesett a számból. Hehe

Másik vicces: ALma mine. Osonok a házak között, lövöm a lámpák fényében osonó hülyéket, erre egyszer csak a harc hevében, civilian turn és az ellenség között felbukkan egy tolókocsis ipse majd ezerrel tovaszáguld a sötétbe. :-) Terryrista volt az:-) Vicces volt ez is, de az már gázos, hogy az ellenek kinyírása után nem találtam meg. Kerestem mindehol, de nyoma veszett, pedig szívesen elmagyaráztam volna / burst / neki, hogy máskor figyeljen hol kerekezik.
Szóval nem lett meg, gondolom amilyen tempóval száguldott, már Medunában lehetett ekkor:-)

Ennyi, remélem nem volt uncsi