macarpi Creative Commons License 2000.09.13 0 0 506
Mérsékelten felbosszantottatok.
Menjünk akkor időrendben:
heki:
Lehet itten sétálóuccát scinyálni, akár a teljes belvárosból - értsd: Dózsa Gy. út-várkerület-Kossuth u.-Brusznyai-Budapest-Jutasi utcák stb., csak akkor kifene fog Veszprémbe bemenni, mert nem lesz olyan hely sem, ahol megálljon szerencsétlen. Szar ügy, de motorizált társadalomban élünk. A vp-i tömegközlekedés meg nem éppen felhasználóbarát.
Kávéház: volt(Marica), most nincs, internetes meg főleg. Ha OTTHON vagyok és netezni akarok, legjobb esetben mehetek a könyvtárba.
Fece:
Légiparádé rulez, ha a pénztárcánkra nem gondolunk. ;o( Kerékpár is, ha a 8-as úton vki el mer menni a szabálysértés, elütés és a krónikus hörghurut veszélyével.
filantróp:
Nem hazudtoltad meg magad, miért fáj a kocsmapontozás?? Miér baj, ha nem "szakmabeliek" jó vendéglátóhelyeket nyitnak? (A Villa már nem az.) Ezt nevezik SZNOBIZMUSnak?
yokes:
A személyességről, annak vállalásáról sokat lehetne beszélni. Van mikor jó, van, mikor hasztalan. Nem vitatható el bizonyos hatása a közvélekedésre. Ha nem akarod, ne vállald, pont ez a klassz a netben. De nem követelheted ezt másoktól, akik nevük vállalásával akarnak jobbítani. Nem hinném, hogy emiatt szűnt meg a ph. érdeklődése. Név nélkül berliniként is vagdalkozhatsz, ugyanannyi súlyod van, mint egy ősveszpréminek. Az ide nyilatkozók köre így is, úgy is behatárolódott; ha nicknév is, mindenki sejti, kiről van szó. A név vállalása már inkább csak használ; ha másnak nem, az ember saját megítélésének.
Úgyhogy: Hajrá porcus; a magam részéről maradtam tisztelettel:
Kovács Árpád erdőmérnök (vmikori veszprémi), Eger

:ox

mac