Norby Creative Commons License 2000.09.13 0 0 438
Felraktam az editorokat hozzám (ja2wbe, ja2wedit), de ez nem a hivatalos helyük, csak azért rakom ki, ha lassú lenne a freelancer.

A wedit wildfire.txt-jét összehúztam egy kép szélesre, hogy jobban áttekinthető legyen, ez a WILDFIRE3data.rar -ban látható (xls, html). MLG: ez utóbbiban érdemes szerkesztenünk az adatokat.

Pedro: igen, munkahely, de tudok maradni tovább is, ha nincs más dolgom. Nekem a freelancer-es slf és sti unpackerek mennek, miután kitapasztaltam, hogy kell használni. Képet csinálni már nehezebb velük. Ha érdekel, és akarsz segíteni, írj mailt.

Stein: köszi a tanácsokat. A G3-on még gondolkozom, shotgun helyett jobbak lesznek (lehet, hogy 3-nál több is), a minimi meg esetleg a 200-as hevederrel maradhat, de akkor előrébb kell kerüljön a játékban (pl. áttesszük egy assault rifle helyére), mert az új lőszerekkel működő fegyverek sokkal erősebbek lesznek nála, így azoknak kellenek az utolsó helyek.
Több fegyver berakása techniailag nem lehetséges, mivel a módosítás úgy megy, hogy az exe megfelelő byte-jain átíródnak a stat-ok, de ahoz, hogy több hely legyen, újra kellene fordítani, amihez meg kellene a ja2 forráskódja. Ez szerintem az UB-ben se fog menni, meg más játékokban se, hacsak nem eleve olyanra írják, hogy a felhasználó maga is tehessen hozzá újakat.

A Tons of Guns-al kapcsolatban esetleg csinálhatnánk azt is, hogy csak azokat a fegyvereket cseréljük le, amelyek csak ekkor vannak a játékban, de azt mind. Ez sajna több megkötöttséget is jelent, én inkább változtatnék mindenhol, ahol érdemes, de a jobb fegyvereket mindenképpen a ToG-osok helyére tenném.

A távcsöves pisztoly jó ötlet, a valóságban a Desert Eagle-re is tehető távcső (ha bentmarad, lesz is rá).
Mondok mégegyet előzetesen: vannak olyan puskák, amelyekre rá van építve fixen a hangtompító. Az eredeti ja2-ből teljesen hiányoztak a nagy lőtávú hangtompítós fegyverek, ezen az előbbeken túl még azzal is gondoltam javítani, hogy a Steyr-nek mégis inkább a 9mm-es változata lenne bent, amire hangtompító is rakható lenne, és a lőtávja is jó nagy (30-40).

Előzmény: MLG (436)