Norby Creative Commons License 2000.09.12 0 0 433
Én is egy teljesen új rendszerre gondoltam, ahol a fegyverek nagy részét újra cserélném, mivel aki az eredeti fegyverekkel akar játszani, annak teljesen jó a wf3+az én 1.3-asom.

Az eddigi legjobb fegyverek azért megmaradnának, de az egyes kategóriákban kevesebb lenne (pl. minek annyi 5.56-os), hogy a helyükre kerülhessenek az új, magasabb kategóriásak. Ez a lőszerre is igaz: pl. a .38-asból csinálhatnánk meg a .50bmg lőszert, amit persze nem az a pisztoly használna, amit a .38 helyére teszünk, hanem az új sniper puskák és HMG-k (amik a G3A3 és gyenge társai helyett lesznek). Pisztoly helyére azért nem tennék jobb fegyvert, mert akkor az Omertai ellenfelek is megizzasztanak, valamint a legolcsóbb AIM-osok kezében is az lesz.

Mindenesetre én szeretnék több új lőszert is berakni: a .50bmg mellett a 12,7-es és a 15,4-es oroszt is, hogy a szupernehéz mesterlövészetről is legyen fogalma a játékosnak, valamint hogy tankok ellen is lehessen ezeket használni, mint ahogy a valóságban is.
Plusz lesznek olyan fegyverek, amelyek nem igényelnek új lőszert, mégis új kategóriát képviselnek, egy ilyen a dobtáras, sorozatlövő shotgunok, ami 12gauge-vel mennek (a guns.ru-n van róluk leírás).

Lecseréendőnek jókat írtál, plusz még ezekre gondoltam elsőre (szóljatok/tegyetek hozzá):
Glock-17, Barracuda, Thompson, a shotgun-ok, SKS, G41, G3A3, AK-74, AKM, Minimi, RPK.
Nem kell megijedni, ezek mind jobbra lesznek cserélve.

Előzmény: MLG (432)