hools Creative Commons License 2000.09.12 0 0 1376
A Színes Sport mai számában:
"Új középpályás a Fradiban 2000.09.12.
Labdarúgás - FERENCVÁROS - Davor Knéz a hét végéig próbaidos az Ülloi úton (siroki)

A keret erosítésre szorul - mondta a Lombard elleni mérkozés elott Szeiler József, a Ferencváros ügyvezeto igazgatója. A Ferencváros nem sokáig tétlenkedett az erosítésekkel, ugyanis a hétfo délutáni edzésre megérkezett az OFK Beograd 27 éves irányító-középpályása, Davor Knéz, aki a héten próbajátékon vesz részt az Ülloi úton.

A játékos menedzsere elmondta, szerinte nagy nyereség lehet Knéz a Ferencvárosnak, ugyanis a középpályás iránt más országokból is nagy az érdeklodés, többek között a svájci Lugano is csábítja. A hírek szerint kedden még egy játékos érkezik próbajátékra az Ülloi útra, de a nevét egyelore homály fedi, csak az veheto biztosra, hogy Olaszországból jön Budapestre.

Knéz a tréningen egyáltalán nem mozgott idegenül - bár a Fradi játékosaival eloször találkozott -, valamennyi gyakorlatot színvonalasan dolgozta végig, gyorsan cselez és gondolkodik, az eronléte miatt sem kellett szégyenkeznie. Csank János, a Ferencváros vezetoedzoje az edzés után csak annyit mondott a játékosról, hogy nem mozog rosszul. Ennél többet majd csak kedden tud mondani. A csapat ugyanis 16.30-tól emlékmeccset játszik az idén fennállásának 100. évfordulóját ünneplo MLSZ elott tisztelegve. Az ellenfél az elso magyar bajnoki mérkozés mintájára a BTC lesz Rákoscsabán, a Péceli úton.

A hétfo délutáni edzésen nem vett részt Kardos Erno, aki bár felgyógyult mandulagyulladásából (s közben három kilogrammot fogyott), szerdáig még biztosan nem edzhet. Hasonló a helyzete Horváth Péternek, aki a combjában érzett fájdalmat, így pihen, és hiányzott Lakos Pál is, aki még érzi az Achilles-sérülését. Ugyancsak kihagyta a foglalkozást Lipcsei Péter, aki vasárnap belázasodott, de o várhatóan már kedden bekapcsolódhat a munkába. A többiektol külön edzett Dragóner Attila, aki a szombati mérkozésen ütést kapott a fejére, Gyepes Gábor, akinek a dereka rándult meg; Csoknay Norbert, valamint Schultz Levente, akik bajnoki mérkozést játszottak a Dabas, illetve a Pápa színeiben a hétvégén. Felgyógyult viszont Csiszár Ákos, o egyelore még csak futott, de a hét közepétol már teljes értéku munkát végezhet."

Üdv és HAJRÁ FRADI!!!!
hools