conti Creative Commons License 2000.09.11 0 0 2055
Sziasztok!

Ebben a nagy felbuzdulásban lehet, hogy több pénzünk gyűlik össze, mint amennyibe az újság került. Ha ez a csoda megtörténne, azt a következő számra kellene fordítani. Javaslom, hogy a szombati UTE elleni meccs előtt találkozzunk a Santa Fében, vagy a kézilabdacsarnok büféjében. Azért ezeket a helyeket javaslom, mert itt nagyobb asztalok vannak, mint a Gólban, és remélhetőleg sokan összegyűlűnk. Meg kell beszélni a következő lapszám tartalmát, és azt, hogy ki mit vállal. Én, ha megbíztok, szívesen intézem a gazdasági ügyeket, szponzorok szerzését. A pénztárt viszont átadnám Zsuzsinak, ha vállalja. És szeptembertől minden tag fizessen tagdíjat. Hogy ez egységes összeg legyen, vagy felajánlások, azt beszéljük meg, de lesz mire fordítani.
Holnap az újságból 200 darabot elteszek magunknak, illetve a csapatnak, vezetőknek, leendő, és jelenlegi hírdetőknek. A többit kiteszem a standokra, szerintem el fog fogyni onnan is. A kiírást, miszerint mindenki adjon érte, amennyit gondol, nem csináltam meg, Ádi véleményét figyelembe véve. Nagyon remélem, hogy egy ilyen világszínvonalú kiadvánnyal tudunk találni olyan Vasas érzelmű szponzorokat, aki mellénk állnak anyagilag, és a terveinknek megfelelően sokkal több a szurkolókat érdeklő dologról be tudunk majd számolni. /régi meccsek, játékosok, utánpótlás, esetleg a többi sportág eseményei/

Nagyon remélem, hogy a Fradi szurkolói nem a mi meccsünkre jönnek balhézni. Egyrészt ez tényleg nagy kibaszás azzal a néhány /nem huligán/ szurkolóval, aki vállalja az athéni utat, másrészt a görögök többsége is békés szurkoló lesz, akik turistaként jönnek, és megnézik a meccset is.

A mi szurkolóink is jó lenne, ha átéreznék ennek a MECCSNEK a fontosságát, és az előzőnél jóval nagyobb számban jönnének és buzdítanák a CSAPATOT!!!

Ádi!

Ha a lap terjesztéséhez segítség kell, mindenképp rátok csörgök, de azért jó lenne, ha legalább fél órával a kezdés előtt bejönnétek. Már csak a kíváncsiság miatt is...

Holnap találkozunk, a tippem kapott gól nélküli győzelem, ami elég lesz a továbbjutáshoz. Már az 1-0 is!!!

HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!