heki Creative Commons License 2000.09.11 0 0 499
nem kocsmákra gondoltam csak, hanem vendéglátóipari egységekre.
a pontozás szaxerűen, több szempontot értékelve történne, és ahogy a villa medici büszkén viseli a gasztronómiai újság értékelését, (vagy gondolj az év lakóháza c. táblára a vár alatti házon) szóval egy független ámbár szaxerű társaság értékelése jótékonyan hatna a helyi vendéglátóipari normákra, és akkor nem fordulnának elő a következő esetek:
-túlszámlázás érettségi banketten (2000. május)
-vendég megváratása (2000. május)
-bontatlan hideg sör kicserélése meleg bontott sörre (2000 július)
-9 óra után nem engednek be minket egy tíz óráig nyitvatartó étterembe, mert nincs vendég! (ténleg! persze régen, 1997-ben volt ez)
soroljam még? vagy nevezzem meg ezeket a -frekventált helyen található!- éttermeket?