heki Creative Commons License 2000.09.09 0 0 495
ez mi ez itten ami itt foly?
nagyon unalmasak vagyunk
elterelődött a beszéd a szép új világról -a közelmúltra ki mit mondott kinek ki bántott meg kit -a személyes dolgokra (hogy jönnek ide a pókok???????) -a programreklámokra, ugye LÉGY?
nagyon laposak lettünk mint a narancssárga visszfény őszi éjszakákon a város felett. (ez szép:)
az jutott eszembe, ahogy nézegettem a kósza turistákat most nyáron, hogy az is elcseszi a dolgokat, hogy az utak szétszabdalják a séták lehetséges tereit. A körgyűrű segít, de mennyivel élőbb lenne még inkább, ha a színház, Gösser, Mackó melletti út és a Kossuth utca, Várba vezető út egyaránt sétálóutca lenne. Lehetne lesétálni a könyvtár elé persze, mert nem lenne oly meredek lépcső (kisgyerekes anyák!) aztán átvágni a veszprémi sopping centrumnál, vagy a liget felé. Gondolom, vannak tervek, hogy itt a völgyben a Mackó előtt ez a szörrrrrrnyű autóforgalom valahogy csökkenjen (Új híd a Séd fölött, stb.) ezekről írna valaki?
aztán kellene rendes kávéház, (a könyvtár melletti jó, de kicsi), olyan kávéház, ahova programokat, (figyelj, politikus!) ne adj Isten pártgyűléseket! vagy képviselői fogadóórát!!! is lehetne szervezni. Egy szép, nagy, teraszos kávéház....valahol az óváros téren.

és a kocsmakultúra kedvelőinek:
legyen egy bírálóbizottság, akik rendszeresen végigjárják a veszprémi helyeket, és pontozzák a kocsmákat, éttermeket, persze megindokolva, és az eredményt itt tegyék közre. szerintem lennének jelentkezők a bírálóbizottsági tagságra, ahogy ismerlek titeket höhö

porcusnak, aki pigi egyben, igaza van, hogy kevés a kritikai szellemi megnyilvánulás. de van-e köztünk olyan valaki, aki a megvesztegethetetlen bíráló szerepét még fölvállalja. én nem. én megvesztegethető vagyok, de senki nem akar...
ez gyenge poén volt.
szóval a kritikai megnyilvánulásoknak egy szépen tálalt formában is jelentkezni kellene, (újságról volt egykor szó)(régen), de ténleg kell még ember: jó ízlésű legyen, egyenes jellemű, és embereket tudjon mozgósítani. ez a három tulajdonság együtt nem szok sűrűn előfordulni.( még 7 féle variáció van, te melyik vagy? akinek nem inge...)