Bekő_Tóni Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1186
Kedves "sportszerű" antifradisták!
Úgy hiszem, közületek a legtöbben nem ismerik a közmondást, hogy "Nyugtával dicsérd a napot". Mint ahogy a RÉSZEREDMÉNY kifejezést sem. Ahhoz értetek, hogy a döglött oroszlánt rugdossátok, és rendkívül szegényes poénokat gyártsatok a bajnokság végeredményének ismerete nélkül.
A másik dolog az, hogy nincs köztetek egy sem, aki tárgyilagos lenne a tegnapi meccsel kapcsolatban, és legalább egy mondat erejéig megjegyezte volna, hogy a Dunaferr első gólját lesállás előzte meg. (Ezt a "jóakarók" szeretik elbagatellizálni, aztán egy hét múlva arról károgni, hogy a Fradi a bírók csapata.) Pedig a gólig a csapat pariban volt a Dunaferrel, és ez a nyilvánvaló bíróbaki jelentette a meccs fordulópontját. Abban biztos vagyok, hogy a vasárnapi meccs második olasz (les)gólját - joggal - ti is igazságtalannak tartottátok, de az igazságérzetetek csak akkor szenved csorbát, ha a kedvenc csapatotokat éri sérelem.
Mindettől függetlenül a csapat játéka - egyelőre - egy kalap sz..r, élen a Vénnel, Norbikával és sajnos, Lipcseivel. Ettől már csak jobb jöhet.

Hajrá FRADI!!!