Norby Creative Commons License 2000.09.06 0 0 407
Nanu: a kocsi keresésben segít, ha felveszel egy csomó olcsó embert (pl. MERC-esek), és egyfős csapatokban szétküldöd őket minden irányban, hogy járják végig az utakat. Ki fogja írni a program, hogy van itt valami, ha van ott valami. :)
Ha a felderítővel ellenségbe botlok, én nem elfutni szoktam, hanem bemegyek a taktikai képre, lerakom valamelyik sarokba az embert, és egyből kifutok vele a térképről a másik mezőre (ahol még nem járt). Ha megérkezik oda, egyből indulhat is vissza, mire odaér, az ellen nagy valószínűséggel odébbállt.
Egyébként is érdemes felfedezni minden kockát a térképen, egyrészt hogy világosak legyenek ;), másrészt a világos mezőkön látod az ellen mozgását akkor is ha nem vagy ott (a városokkal szomszédos mezőkön biztosan, de ha még nem fedezted fel, akkor nem), harmadrészt belefuthatsz cicusokba, akiken lehet jól gyakorolni a célbalövést.

A cicák egyébként crowbar-al ugyanúgy elkábíthatók, mint az emberek, bár nem dőlnek el, de nem támadnak vissza! Ha már melléd ért, és a lövés után maradt még 4AP-d, érdemes egyet rásózni (akár ököllel is, bár akkor már inkább duster-el), mert a lőtt sérüléssel együtt lehet, hogy elfogy a staminája, és így megúszod a harapást.
Amúgy az 1.03-as verzióban még emberi fejet is lehet levágni róluk. :))

Előzmény: Nanu (405)