szalka Creative Commons License 2000.09.05 0 0 15
Ha valahol en valamilyen uzletet nyitok, legyen az barmi, igenis kotelessegem azt a tevekenyseget ugy muvelni, hogy ne zavarjam a kornyezetemet.
Termeszetesen ha a tevekenyseg eros szaggal jar, akkor esetleg nem lehet teljesen megoldani a szagelszivast, de hogy meg direkt ra is teszek egy lapattal az szemetseg.
Egy rendes etterembol mer nem arad annyira ki az ucara a szag , hogy 10 haztombbel arrebb is azt erezze mindenki? Vagy mas gyorskajaldaknal miert nem annyira eros ugyanez a szag? Mert a Mcdonalds szaga messze erosebb mint barmelyik ilyen kajaldae, ezt elegge egyertelmu, pedig a tobbi helyen is ugyanazt a muanyag kajat adjak. Szoval vagy a tobbi ilyen tesz ellene, vagy ok tesznek direkt ra egy nagy lapattal. Es a vanilia sutis keszito, se csinaljon direkt szagot. Az oke, hogy valamennyi kijon, de direkt erre jatszani a reklam miatt nagyon nem szabadna. Egyreszt , mert barmilyen eroteljes szag zavarhat valakit. Plane, ha egy zart metroaluljaroban van ez, ahol nincs rendes szellozes rohad benn a 40 fok es akkor meg az a pici levegot, ami beszorult oda, azt is direkt tele nyomjak mindenfelevel. Raadasul ezek a franko szagok ugy beleisszak magukat az ember ruhajaba, hogy az mar ki nem szellozik belole. PL a vizsgazokosztumomet nem minden egyes vizsga utan akarnam kimosni,csak azert mert pont McDonalds van a buszmegallo mogott,utana meg a metromegalloban meg egy pekseg. Mire beerek a vizsgara ugy szaglok mintha egy 24 oras muszakot huztam volna le egy nagyuzemi konyhaban.

A szag ugyanugy mellektermeke ezeknek a helyeknek, mint pl egy asztalosnak a faforgacs. Megis azt az asztalos, aki napnta tobb kobmeter faforgacsot kiszorna az utcra elegge hamar elvesztene az iparengedelyet.
Vannak bizonyos Kojal meg hasonlo dolgok. Ugyanugy szabalyozni kellene szvsz a szagok kiaramlasat mint azt, hogy hany hetes az a kaja amit elemraknak.

Előzmény: cat74 (11)