kbatis Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1030
Az a baj hogy ez nem igaz. És az NA azért írja ezt mert a Sinkovicsot is bírálta Varga. Lisztesről soha nem mondta hogy alkalmatlan a labdarúgó-pályára éppen ellenkezőleg. Ő tudta hogy a Lisztes nem való a német bajnokságba mert ott nem kellenek az igazi játékosok akik nem erőből hanem ésszel játszanak akik tudnak cselezni akik élvezik a játékot. Lisztest ettől akarta megkímélni. Tökölit azért rakta ki a Dunaferrből mert lusta és nem azért mert nem tartja jó futbalistának. (Vasárnap se csinált semmit) Lengyelről pedig ne is beszéljünk. Vajon miért nem kezdő a Dunaferrben?
Ami Horváth Ferit illeti Varga azt mondja hogy nem tetszik neki a játéka mert lassúnak és körülményesnek látja de nem rossz futbalistának. És nem Horváth a vállogatott szégyene. Ilyet sehol nem ír nem mond. Azt mondja hogy az a szégyen, hogy ez a szerinte lassú és körülményes (szerintem is van benne igazság bár jó játékosnak tartom) játékos a válogatott legeredményesebb csatára. Ez nem azt jelenti hogy Horváth Feri a válogatott szégyene.
Varga egyébként tényleg nem tett senmit csak megalapozta azt a Dunaferrt amelyik most kenterbe veri a magyar mezőnyt.
Egyébként érdekes hogy az ellen senki nem tiltakozik hogy Nagy Norbertet vagy jagodicsot kirakta. Lehet hogy mégse olyan hülye. El kell olvasni a könyvben mindent és nem csak azt amit az NS kiragad és ráadásul kiforgat. Talán nem csak nekem kellene elgondolkoznom azon amit olvastam. Esetleg végig kellene gondolni mi történt és összevetni azzal amit Varga mond hogy miért történt az meg.
Nem mondmo hogy mindenben egyetértek vele és nem mondom hogy hibátlan embernek tartom, csak lehet hogy nem ő minden bajok okozója a Fradinál.