EX Creative Commons License 2000.09.04 0 0 1028
Kbatis!
Ha te elolvastad akkor gondolkozz el azon,hogy mit olvastál és rájössz,hogy V.Z. klinikai eset!
Az első 100 oldalon mást sem lehet olvasni,minthogy miután ő disszidált,vele az utolsó igaz,egyenes és becsületes ember távozott a Magyarlabdarúgásból!És,hogy bármerre járt őt üldözték és keresztbe raktak neki/olyan senki emberek mint pld:Otto Rehhagel/,de ő vívta szent háborúját!:)))))
Majd megemlíti,hogy Albert nem is volt olyan nagy játékos és csak azért lett aranylabdás,mert a volt
KGST-ben nem volt más akire szavazhattak volna!:)

Végül még egy érdekesség:Eddig úgy tudtam,hogy Varga Zoltán azért disszidált,mert erőszakkal a Honvédhoz akarták igazolni és a nagy Fradiszive ezt nem tudta elviselni!!!:)
A disszidálásáról igy vall a könyv 25 oldalán.idézem a könyvet:
"Én akkor már ott tartottam,hogy abbahagyoma labdarúgást-mondja,-Válogatott játékos voltam,de azt mondtam,hogy ezt az én gyomrom nem bírja"/saját megjegyzés:Albert császárságát/
Amikor először távozni akart,a többi klubban még nem indult meg látványosan a bomlás.EZÉRT MEGPRÓBÁLT ÁTIGAZOLNI MÁSHOVÁ!
V.Z.:"Először az Újpestnél próbálkoztam,mert az újpesti játékosokat,SólymosiPixit,Göröcs Titit és másokat tiszteltem.Hasonló felfogásuk volt mint nekem.KÉRTEM SÓLYMOSIT,HOGY SEGÍTSEN AZ ÚJPESTHEZ KERÜLNI!!!!Ez nem sikerült,így jött szóba a Honvéd."

A nagy Fradista Varga Zoli!:(( Mi?

Ui:Mi elött bár ki elfogultsággal vádol,hangsúlyozom,hogy az Ő könyvéből idéztem!

Előzmény: kbatis (1015)