Jawbreaker Creative Commons License 2000.09.03 0 0 17
http

Nem, nem. A magyar katona dolga gondolkodás nélkül, parancsra felmosni és mosogatni.
Ölni?! Maradj már! Az a hivatásos katona dolga. Azzal a 6 tölténnyel nem lehet megtanulni lőni, amit lőkiképzés címszó alatt kapsz. :)

Suzi, itt a kontra:

A maradék időben kiképzik (?), hogy a már 40-es, 50-es, 60-as, 70-es években elavult technikát kezelje, káromkodik, menetel, orrba-szájba őrködik, kiszökik, lop, reggeli tornázik (lehet, hogy már nem), kimarad, fegyvert-bakancsot pucol, elveszíti a barátnőjét, gombot varr, felmos-fókázik-takarít-beöntésben vesz részt (ezt részletezhetjük, mert roppant tanulságos), ügyeletes alegységezik, sunnyog, hazudik, eltávozik, vonatozik-stoppol, kantinba jár, fázik, vonatozik (máshogy), melege van, elázik, port nyel, alegységügyeleteskedik (lesser one-ok helyetteskednek), hamísít, WC-ben ....-ol, konyhaszolgálatozik, újfent csak sunnyog, lustálkodik, eleinte drasztikusan fogy, később drasztikusan hízik, nagyon ritkán gyakorlaton vesz részt, ahol, ha netán meghal, akkor ő volt a hibaezrelék, és ennyiben maradhatunk, szabadságra megy valamint bunkó beszólásokat vesz fel magára a legszerényebb ember is. Ja, és megtanul megalázni embereket a lehető legváltozatosabb módokon. A fogékonyak kiélhetik eme hajlamaikat, amíg jól állkapcán nem verik. (nickemnek ehhez nincs köze, az máshonnan "jön")

Én megpróbáltam eltünni.

Azért, hogy valamit a Pro-hoz is adjak:
1. Jó barátokra lehet szert tenni. Igaziakra.
2. Ha nem lenne katonaság, nem tudnának a férfiak órákat mesélni a kalandjaikról. Mert valljuk be, abból aztán rengeteg van.

Szerintem több Pro nincs.

Előzmény: http (11)