miksi Creative Commons License 2000.09.01 0 0 1012
Egyfelől (ahogy már írtam is) nagyon örülök a Szeiler Józsinak. Fiatal, képzett (aszongyák), vitathatatlanul Fradista, és (gondolom) nem szélhámos.
Másfelől igaza van kbaisnak, ettől a Kristonból még nem lesz szerdára (sem későbbre) DiLivió. És pont ez a baj: szerintem valahol csak cirkusz az egész. Szarul megy a csapatnak, zúgolódik a nép, valamit tenni kell: kirúgják a Páncsicsot. Ez egyfelől HálIsten, de másfelől: és akkor mi van? Ettől nem lesz több épkézláb játékos, támadóbb játék, több szponzor, végre befejezett stadion, de még csak több néző sem. Az egész szerzekezetet kéne újracsinálni: utánpótlásnevelés, 14-16 éves fiatalok igazolása, szerződések a játékosokkal minimum 3, de inkánn 5 évre, valamiféle több éves program, amit hagynak is végigcsinálni, és nem dobnak ki az ablakon, ha netán összeszedünk zsinórban még két-három zakót, stb.
De ennek nyomai sem látszanak, mert senki nem mer belefogni. És akkor az egyéb szakosztályokról még nem is beszéltem, pedig lenne mit (vizilabda, hoki, stb.)