MLG Creative Commons License 2000.09.01 0 0 394
Hali!

Egy kis Merc téma vita tárgyaként.

CUSTOM MERC
Arra a végső megállapításra jutottam, hogy a Custom Mercet csakis harcos típusúra szabad megalkotni, mert egyszerűen nincs annyi elosztanivaló pont, hogy egy jó szerelő, robbantós, orvos, satöbbi mercet csináljunk, aki harc közben sem fog minket a sírba tenni.

Szóval csakis harcoló hapek a jó, lehetőleg Night Ops tudománnyal és emellé hasznos még a Hand to Hand, Auto Weapons, Stealth / jó kis 25% osonási bónusz/ vagy ami tetszik, meg persze attól függően ki milyen játékmenetet tervez. Pl. Norby játékmenete "MINDENKIT AGYONÜTÖK A PAJSZERRAL!!!AARGH" :-) Az én játékmenetem pedig "TELENYOMOM A SOK MOCSKOT ÓLOMMAL RATATATATATATATA!!!"

AIM-es mandrók. Van egy pár kafa figura. Csak párat megemlítek a kedvenceim közül.

BARRY: Jó skillek, szuper explosives, harcban eleinte gyík, de később jól belelendül és nagyon olcsó. Emellett király a dumája. "BÚDAPESST!"

THOR: Szuper merc! Magas alaptulajdonságok, klassz skillek, "osonó és bemosó" technika, elfogadható orvos, csak fel kell fejleszteni a lövőtudományát. A dumája is elmegy, főleg amikor bloddcatot látva meingottozik.

RAVEN: A halálosztó női kiadásban. Nekem nagyon bejött ez a spiné. Night Ops + Auto Weapons remek párosítás. Eleve magas a MArksmanshipje, így nem ritka, hogy a sorozat összes lövése az enemiben landol. Sajna a személyisége kicsit unalmas, meg a hangja se túl szívmelengető.

DR.Q: Hota-Hadzsime! Jó kis hapek ez is, okos, agilis, jó doki, jó a martial arts + night ops skillpárosa, de nagyon gyík lövész, amit viszont fel lehet fejleszteni idővel. Amúgy király a dumája, mindig elmés, keleti bölcseleteket tartalmazó benyögései vannak, a hangja is kafa.

VICKI: Legújabb kedvencem, róla elég ennyi: Ambidextrous, Throwing, 94-es mechanical. Atomkirály. A dumája se rossz, mindig beleveszi, hogy "ember" pl:"Hé ember! Még van ellenség a szektorban!"

Így hirtelen felindulásból ennyit írok csak le, kíváncsi lennék kinek melyik mercek a kedvencei és miért!

Üdv: Merc Edes