Kicsi a mintám, de leírom, amit tudok. Ha lesz még utassszámlálós kalandom (lesz még), azokhoz is fogom írni a megjegyzéseket.
Az említettekhez az alábbiakat tudom hozzáfúzni:
1608: kb. 1 hónapja nem láttam/hallottam, nincs friss infóm
1622: kb. 3 hete kitisztítva, semmi baja, 34 fokban sem zúgott
1628: beszéljenek a képek, erre írtam azt, hogy én még ilyet nem láttam. Valószínűleg ennek is csak egy tisztítás kellett, szintén lehúzható a listáról. https://www.youtube.com/watch?v=x_dmWrYM7UU
1631: elfüstölt/kigyulladt, biztos mások többet tudnak róla, remélhetőleg menthető.
1641: többször mentem vele mostanában 14/20-ason, biztos hogy kalapáltak/javítottak valamit rajta, egyszer sem hallottam zúgást rajta. A fórumtárs beszámolója alapján hasonló sebességgel megy fel az emelkedőn ahogy évekkel ezelőtt is, természetesen csakazértis 53-asra kell kiadni, jóvanazúgy. Reptéren, Búzán szépen ellötyögne.
1644: nem utaztam vele, de elvileg ez az egyik legjobb állapotban lévő. Egy máig feltöltésre váró (május 26. óta megvágott, a májusi összefoglalóra váró) videóban feltűnik 35-ösként, ahogy az Avas kilátóhoz megérkezik. 19:45-kor indult a Centrumtól, a képkockák ahol már a végállomáson feltűnik 19:57-kor készültek. Osztottam, szoroztam, azóta se tudom hogy sikerült ezt összehozni.
1646: múlt héten láttam, eldugult szellőző, csak a szokásos.
1648: ez sem zúg már, de nem kéne az Avason erőltetni.
1656: 1648-hoz hasonló a helyzet
1659: ezzel 54-esen mentem, ez alapján rendben van
Amivel tényleg kéne csinálni már valamit (csak szellőzőtiszítás kéne ide is), még mielőtt nagyobb baj történik, a 1658. Persze a több évtizedes szakmai tapasztalatnak ez még magas.
A fent beharangozott videóban (ami több szempontból is érdekes, izgalmas lesz) feltűnik majd a 1672, na ott tényleg izgulni kellett, hogy felérünk-e egyáltalán az Avasra.
Egyelőre ennyi, aztán idővel meglátjuk, mit csípek majd el, vagy akár a többiek.