oplab Creative Commons License 2000.08.31 0 0 98
A hozzaferesek darabszama az, hogy hany elofizetest vettel. (Marmint az internet szolgaltatod) Tehat a 8000 Ft-os legkisebb savszelessegu ar (amihez hozzajon meg a 25 % AFA!) akkor ervenyes, ha a szolgaltatod legalabb 1001 elofizetes ertekesitesere szerzodott a tegnaptavval. Magyarul: Egyedi Bubu egysegsugaru elofizeto eladja harom evre a lelket, es akkor 10000 Ft +AFA arert kapja. Sokat Akar nagyszolgaltato (hany is van?) 1001 elofizetes ertekesiteset vallalja, es akkor 8000+AFA-ert kapja (adhatja). (Ennel zavarosabban nem tudom eloadni, tartalmilag ez hangzott el a Straub-Gero duo szajabol a mai sajtotajekoztaton.

Lesz meg kb. egy honap mulva viszonteladoi ar is.

Nem ISDN-es ADSL a kezdeti idoszak lezajlasa (nehany honap) mulva varhato. Fenti urak kijelentese szerint egyszeruen nem akarjak vallalni a jelenlegi indulas koruli minden bizonnyal elojovo problemak melle meg a roggyant POTS-ek altal hozzadodo gondokat.

Technologiailag egyebkent ez a bonyolultabb ugy (marmint az ISDN melle adott ADSL).

Arakrol:

A sajtotajekoztaton elokerult egy dia (amig nem piszkaltak oket, nem mutattak), ami szerint az osszehasonlitasban szereplo Belgium, Franciaorszag es USA mind olcsobb. Az is igaz, hogy arrafele 1998-99-ben indult az ADSL. A legolcsobb az USA-beli 128/768-as, belepesi dij 0, havi dij 11534 Ft, tegnapi arfolyamon, 1 eves szerzodessel.
Ha a belepesi dijat nem veszem figyelembe, akkor havi dijban hasonlo sebessegre ennel kisse olcsobb is akad, ott viszont a modemet a kuncsaft veszi meg. Ez Belgiumban van igy: 64/300-ra 29115 Ft belepes es 8411 Ft havi dij, illetve 128/1M 29115 10352, mint irtam, a modemet itt a kuncsaft fizeti.

A legdragabb az USA: 256/1,5M 129915 Ft belepes, 51952 havi dij.

Előzmény: Chaotic System (96)