MLG Creative Commons License 2000.08.31 0 0 379
Hello Norby!

Köszi mindent, majd mindjárt írok Vad Tűz testvérünknek / uff! / megosztom vele magvas gondolataimat.
Elolvasva a Mercek skilljeiről írtakat be kell ismernem, hogy igazad van és én is szívesen látnék több skilles merceket.

Amúgy meg levontam még egy konzekvenciát, amely kapcsolódik a te Healthos észrevételedhez. Valóban magasra kell tenni a Healthot, mert pl észrevettem, hogy a fejlődés növekedése és az interrupt képesség is függ ám ettől!!!
Most játszok először ilyen alacsony healthos custom merccel és kezdetben nem értettem, miért fejlődik lassabban és miért nem tud interruptolni, de most már sejtem a választ. Mint már tudod Grummban járok / Orta és Meduna van hátra / sokat csatáztam és még mindig csak hetes szintű Lacko, szóval nem a legjobb. Ha már legalább egyszer végigjátszottam volna a gamét, máris kezdeném újra, de nem merem, mert félő, hogy akkor sose fogom látni a végét, annyiszor kezdem előlről. / Drassenig lassan már csukott szemmel elmegyek / úgyhogy inkább befejezem.
Norby! Amúgy te mikor vagy Index közelben???
No üdvözlégy!

Amúgy én 8-16-ig vagyok internet mellett, ekkor tudok csak írni és kábé óránként megcsekkolom a fórumot.

Hali: MLG a (M)egszállott (L)ámer (G)ámer