MLG Creative Commons License 2000.08.31 0 0 377
Hello Norby + Nanu!

Norby:

Kösz a válaszokat, amúgy gondolkodtam, hogy írok Wildfire elvtársnak, csak sehol sem találtam a címét. / bénaság again / Szóval, ha van rá módod, akkor írdd már le légyszi. Újabb kérdés: ha a ruszki peccsre rakom rá a tiédet, akkor gondolom csak a fegyverek rajza illetve az agonizálások maradnak csak meg, nem?
Amúgy átnézve a táblázatodat, meg kell mondjam, már így látatlanban is jobban tetszik.:-)
Amin még filóztam az az expert mód csiszolása, hogy ne főleg mennyiségben mutatkozzon meg a gép erőfölénye, hanem minőségben is. Erről írtam néhány oldallal lejjebb, hogy nem teszik a napi négyszer harminc fős pirosinges őrjárat, mert így a játék elveszti az élvezhetőségét. Elitekkel csatázni az az igazi!
Azért ezt a katona módosító peccset megcsinálhatnánk, sokkal, de sokkal kiegyensúlyozottabb lehetne, mert pl az is furcsa, hogy vannak mercek, akik csak egyetlen dologhoz értenek és ahhoz se expert szinten.
Sajna a tesztre még mindig várnod kell, mert eltökéltem, hogy most már így végigviszem a gámot és majd kezdek egy direkt tesztgamét. Amúgy ma szinte bizti, hogy kész lesz Grumm meg Orta, Medunát meg elfoglalom a hétvégén, tehát jövő héttől kezdhetjük a komoly tesztelői / fejlesztői / munkát/
Amúgy nem válaszoltál minden ötletemre, pedig kíváncsi lennék a véleményedre.
Uccsó kérdés: Te a fradis Nagy Norbi vagy? :-)

Nanu!
Kezdd el átnézni a fórumot visszafelé menően is, mivel egyrészt kimerítő választ kapsz a kérdésedre, másrészt sok hasznos dolgot is olvashatsz.
Egy-két oldalla hátrébb itt lesz valahol a "bizonyos tárgyakkal mit lehet csinálni"-ra a válasz.

Sziasztok.
MLG the Midnight Stalker