Te sem dobtad ki a pénzed arra, amit meg szerettél volna venni.. Te sajnos úgy nevezel túlárazott és értelmetlennek MLm termékeket, hogy nem is ismered őket.
Akkor elmondom neked, hogy én februárban volt 13 éve, hogy fogyasztok egy állandó MLm terméket és persze több féle terméket is a saját cégemtől. Az eredmény: Nem fáradok el, nem fáj semmim, soha nem vagyok beteg, látványosan sima és puha a bőröm, a tenyeremen és az ujjaimon egy halvány bőrkeményedés sincs, a sarkamon sem... Az arcom is teljesen sima... Nagy részére mondhatod, hogy genetika, de én is súlyzóztam, ásóztam és nekem is volt a tenyeremen az ujjaim tövében bőrkeményedés..Most puha, mint a kisbaba bőre.. Én azt érzem, hogy nem öregszem... Én elégedett vagyok a szerinted túlárazott termékkel, termékekkel..
Ha ezeket úgy veszem meg, hogy fogyasztóként, akkor dobozonként 20$-t kapok és a vásárlási összegnek x százalékát jóváírják és azt 72.000Ft-ig lehet gyűjteni és levásárolni... Aki nem gondolkodik nagy hálózat építésében, az is tud pénzt keresni... Szokták mondani, hogy ha azt látják rajtad, amit mondasz a termékeidről, akkor arra van igény.. Jól el tudom adni. természetesen az alattam vásárló partnerek pontjai után is kapok jutalékot..
A Kripto MLM-re nem írtál semmit, hogy mi van azzal, hogy ott mindenki csak nyer!?