Norby Creative Commons License 2000.08.30 0 0 375
Hi MLG & others!

Végre van valaki, aki komolyan segít fejleszteni, még szér, hogy igényt tartok rá, a többiek érdekében is. :) Sorban a válaszaim:

A patch menet közben is berakható, én sem kezdtem új game-t a tesztekhez. Ha esetleg mégis csukódik a game, akkor a data könyvtárban szokott születni egy crash_report file, amivel
ugyan nem sokra megy az ember, de nincs semmi baj ha nem túl régen mentettél utoljára.

A páncél szerintem jó, elég komoly védelmet adó cuccok is léteznek már, igaz tényleg jó nehezek (itt van egy jó magyar leírás). Nagyobb sebzésű fegyverrel (caws, sniper, RR) meg így is van hogy csak 1-2 lövés kell, hiába a jó páncél.

Súlyokat, gránat AP-t és sebzést sajna nem tudok manipulálni, ezeket Wildfire-nek érdemes megírnod, ő akar ilyen korrekciókat csinálni.

A katonákat át lehet szerkeszteni, de szerintem csak egy-egy egyedi játék erejéig érdemes,
vagy egy külön, csak ezt módosító patch-ben van értelme kiadni. Gondoltam rá én is, de inkább maradtam az eredeti készletnél.

A "burstok"-ról szóló mondatod nem igazán értettem. Szerintem csak a pisztolyoké csökkent, de azoknak az ap-je is nagyon kicsi, ha kell, lehet két sorozatot is lőni, vagy sok egyes lövést.
A puskáknál sok növekedés van, csak az RPK lett 5 helyett 4. Még a caws-nak is visszaadtam a 3 lövést, mivel bár igen kicsi az rpm-je, de nagyon sok AP-be kerül vele lőni, annyi idő alatt meg simán kimegy 3 golyó (konkrétan 240rpm-el 0.75sec kell ehez).

Az én patch-em az 1.03-as exe-t teszi fel, mivel a ja2edit99 csak azt tudja szerkeszteni. Amúgy én az orosz patch tetején használom a saját exe-m.

Na és hogy miről készült az új fegyver? Ajánlott olvasmány hozzá ez a cikk (szintén magyar), ami némi bepillantást ad a fejlesztésekbe: elektronikus indítású lövedék, 5kg-os acélcső helyett csak 1kg-ot nyomó műanyag, stb. Azért csak némit, mivel a legújabb haditechnika mindíg csak jópár év csúszással kerül felszínre. Másik példaként ott van pl. a HK G36-os 7.62mm-es változata, meg még sok hasolnó paraméterekkel bíró modern fegyver. Ezek ötvözetéből alkotttam meg ezt a ma még talán csak titokban, de valószínűleg már létező pehelysúlyú LMG-t.
Elég jó linkeket gyűjtöttem össze az index.html aljára, nézegessétek ezeket kicsit alaposabban, hátha meg is találjátok valahol. ;)

Előzmény: MLG (373)