paul2 Creative Commons License 2000.08.30 0 0 829
Kissé OFF
- Hinni kell a piramisban? Az jó, akkor csinálják meg a hívők, aztán szagolják ők a zöld parizert. Az első pozitív eredmény előtt nem dobom ki a hűtőt.
- Az első szabadalom azért nehéz, mert az ügyintézésbe, az alaki dolgokba belegabalyodik a feltaláló. A másodiknál már ismeri a járást.
- Ha a piramis válogat a pengékben, akkor igen gagyi. Jó, a teflont nem tudja visszanöveszteni, az még elmegy, de hogy attól a pár százaléknyi ötvözőanyagtól is kiakad, azt másnak meséljék. És pl bronzzal már egyáltalán nem megy? Vagy ahhoz más hajlásszög kell (mint pl az esztergakéseknél az élszög)? Akkor viszont a bronzhasználó egyiptomiak miért acélra kalibrálták a piramist?
- Tesla feltalált néhány olyan dolgot, amit akkoriban nem nagyon tudtak hasznosítani. Azután viszont pályaelhagyó lett és cirkuszban, meg hasonló helyeken lépett fel a találmányain alapuló látványos attrakciókkal. Neki tehát a bevételhez kellett a hírverés, a ködösítés, de ezen már túl kéne jutni.
- Az "irányított" látásról: az előző hozzászólásomban hivatkozott "helikopteres" helyet az AltaVista ajánlotta a "+abydos +helicopter" kulccsal való egyszerű keresésre 50-ből az első helyen. Eldugva tehát nincs ; - )