Nagyon pörög a topic abból a szempontból, hogy jobbnál jobb útvonalakat, és velük kapcsolatos infókat dobtok fel, egyenkénti kommentelés helyett együttesen köszönöm ezt meg!
- Nagyon jó a Bakonytól a Balatonig, nekem valami miatt ez a mozgalom eddig a radaron kívül volt, pedig szakaszaiban már többször jártam rajta (a veszprémfajszi kálvária szuper hely).
- Palóc piros, PMP, Holló-kő-Vörös-kő közti piros - utóbbit már régóta tervezem, ha bármi új hír van róla, én is köszönöm!
- A Rákóczi szép emlék, a Bükk „tetején” meg már idejét sem tudom mikor voltam utoljára. Menni kéne. Ide is.
- A Szent István vándorlásba bele szerettem volna kóstolni (naná, busszal csak ki kellene menni Nemesmedvesre...), de legutóbbi vasi tartózkodásom pont beleesett a június végi hőhullámba. Családostul voltam, velük ezt így nem erőltettem. Milyen faállományú erdőket képzeljek el?
- Adaninak köszönöm a békési helyzetjelentést az AK-ról, augusztusi tervem…
- „Leg” pontok felkeresése: Ezt adnám. Lehetne versenyezni, tömegközlekedéssel kinek sikerül a legrövidebb idő alatt. :) Ha jól számolom, ez eddig nekem 7/4 lenne. Bónusz pont lehetne a szarvasi régi Magyarország közepe.