2Móz. 20,4-6
Ne csinálj magadnak semmiféle istenszobrot azoknak a képmására, amik fenn az égben, lenn a földön, vagy a föld alatt a vízben vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat, mert én, az ÚR, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok! Megbüntetem az atyák bűnéért a fiakat is harmad- és negyedízig, ha gyűlölnek engem. De irgalmasan bánok ezerízig azokkal, akik szeretnek engem, és megtartják parancsolataimat.
Vérzés, és könnyezés semmilyen bálvánnyal (szoborral), és képpel nem történhet meg, amelyikkel ilyen történik az vagy emberi, vagy ördögi csalás eredménye.
Ahhoz képest, hogy a világon több 100 millió bálvány, kultikus festmény van, ahhoz képest furcsa mód elenyésző számú a könnyező, és vérző szobor, és kép. Éves szinten néhány darab, vagy néhány tucat lehet. Ebből is látszik, hogy az ilyen jelegű megnyilvánulások rendkívül ritkák statisztikai szempontból is, csak az a néhány tucat egyedi eset van túl misztifikálva, azt lehet mondani, hogy furcsa mód a legtöbb könnyező, vagy vérző szobor és kép csak valamikor produkáltak ilyen eseteket, és azóta is bálványimádás eszközei, holott nem produkálnak semmilyen megnyilvánulást. Ezek a megnyilvánulások a középkorban kezdődtek el, és összefüggésben állnak a katolikus, és ortodox egyházak tanításbeli, szellemi, és erkölcsi romlásával. Az ősegyházban egyetlen ilyen eset sincs megemlítve, amelynek egyszerű oka van az, hogy Isten bűnnek minősíti a bálványimádást (képek, és szobrok tiszteletét, és imádatát), amelyet a tíz parancsolat is szigorúan tilt, és ez az egyetlen parancsolat, amely rendkívül súlyos átkot tartalmazz, amely egyértelműen közli ennek a bűn következményeinek öröklését (harmad, negyedízig).
SEGÍTSÜNK A CELELKVŐKÉPESSÉGÜK HIÁNYÁBAN, A RÓMA FŐPAPJA ÁLTAL VEZETETT EGYHÁZBA BELEKERESZTELT ÁLDOZATOKNAK MEGSZABADULNI A BÁLVÁNYIMÁDÁS ÁTKÁTÓL!
ISMERTESSÜK MEG VELÜK AZ IGAZ ISTENT ÉS IGAZSÁGAIT, ÉS BUZDÍTSUK ŐKET MEGÉRÉSRE!
DICSŐSÉG AZ ÚRNAK,AZ ISTENEK ISTENÉNEK,AZ ISTENE ÁLTAL,TÁRSAI AZ ISTENEK FÖLÉ FELKENT ISTENNEK!