Vagyok-aki-leszek Creative Commons License 2026.07.11 0 0 19647

Ezt az országot 89'-óta tudatosan tették tönkre.....

Tudom, hogy szívből gyűlölöd a kommunistákat, ez egy dolog.

De ezt az országot a 2004-es csatlakozás végérvényesen hazavágta...

Ez nem kommunista vagy kapitslista bűn, ez mindannyiunk bűne, aminek mindannyian isszuk a levét...

Ez nem kitaláció, konteo.... Ez tény.

Mindig azt mondják néhányan, hogy változik a világ! Nem, nem a világ változik...

Az emberek változtak, változnak.....

.......és az emberek nagyon-nagyon rossz irányba változtak és változnak.

Dunakeszin hány munkahely, hány cég volt ami embereknek munkát, megélhetést biztosított!?

Csak kettő, ami élelmiszer gyártással, tárolással foglalkozott... A konzervgyár és a hűtő ház....

Amikor a vasútnál dolgoztam, még mindkét üzem működött...

Éjszakás szolgálatomban komplett irány vonatokat állítottunk össze helyben készült hűtött élemiszetekből, befőttekből, konzervekből, mirelit árukból....

Nógrád megyéből ide hozták a "gurulós„ málnát, egrest, ribizlit... Itt válogatták, csomagolták, majd készült belőlük a mirelit gyümölcs.... A konzerv gyárban konzetveket, befőtteket készítettek...

Reggel, az első személy vonattal asszonyok százai jöttek Nógrád megyéből ebbe a két üzembe dolgozni...

Tudom, mert a saját szememmel láttam, még beszélgettem is némelyikükkel az érkező hajnali vonatoknál, vagy mikor du. 14 órakkor, műszak vége után jöttek, és a peronon várták a hazafelé tartó vonatot...

Itt mindent szétvertek, leszanáltak..... 

Nekem ne mondja senki, hogy az élelemre nincs szükség! Mert aki ezt mondja, az nemes egyszerűséggel hazudik!

......és ez csak egy a sok rombolás, bezárások közül, ami itt itörtént! 

Országosan több száz, több ezer munkahelyet szüntettek meg, tettek tönkre!

Most jön be a sok szemét, gyor sétlet paradocsom meg miegyéb külföldről...

Bemehetsz a boltba, vehetsz télen dinnyét.... Ez utóbbi szánalmas!

Itthon meg a hazai gyümölcsösöket kiírtják.... Ott van Nyíregyháza felé, Bocskaikert... Almáskereket írtottak ki...

Az unio nekem sosem tetszett....

Előzmény: aki a kisinget (19646)