Möghót az elektromos targonca. "Először Ferike nézze meg!" Hát megnéztem. De előtte lehúztam az aksi saruját, mert izé. 80 volt, mindössze csak 1750kg az akku. Ez azért tiszteletet parancsol. Biztosítékok nem szakadtak, a kapcsolók jól vannak, vezetékeket majd meglátjuk. Ja, a fő biztosíték 300 amperes. Az apraja biztosíték is jó volt, pedig csak 25-80 amperen égnek ki.
Volt itt szakember is. Hát nincs meg a 24 volt az alrendszernek! Ja, hát ha nincs bekapcsolva a 'gyújtás', akkor ez értelemszerű. Amúgy megvan a 24 volt (48-80V Prim. / 24V Sec. valami kapcsolóüzemű táppal). :/ Ennyit a szakiról. Csak a szövegértéssel vannak gondok. Rá van írva majdnem minden a dobozokra.
Motormeghajtó szét (hátha ott is van egy biztosíték). Majd a félvezetők lábainak körbecsókolása következett (brutál IGBT-k és diódák), s a doboz össze. Ez nem az a hobbi, multiméterrel simán bemérhető hibalehetőség. Ide kell valami izé, miskulancia, mianeve és talán hogyishívják is. Talán csak valamely tyúkbél döglött meg, de nem hinném. Első megközelítésben már nem tetszik a CAN-busz megléte sem, mert arra akármi is csatlakozhat, akármi gány is lehet. Meg még ott van egy soklábú csati is, ahonnan minden vezeték és mindenfele tovahalad... Áhh.
Amúgy elkezdtem a targoncavezetést is tanulgatni, bár konkrétan nem úgy kellett volna kezdeni, hogy rükfercben, egy Volvóval vontatják a targoncát... De mivel Ferike ügyesen tud kormányozni, egy picit el is görbült a vonórúd. :D