MLG Creative Commons License 2000.08.30 0 0 373
Csövi Norby!

Úgy látom a topic kettőnk beszélgetésévé alakult, de még ez is jobb, mint pl a múlt hét, amikor napokig senki nem írt semmit.

Királyság az új patch, holnap fogom kipróbálni, sajna ma nem érek rá. Bár az az igazság, hogy szeretném először végignyomni az aktuális gamémat, nehogy valami error beokozzon. De már ebből sincs sok hátra, mivel már Grumm fele kész, maradt Orta és Meduna. Tehát Norby Mester türelem, ígértem, hogy segítek, meg is teszem / már persze, ha igényt tartasz rá /

Aztán pedig úgy terveztem, hogy elkezdek egy akármilyen játékot, amiben kifejezetten a puskákat akarom tesztelni, hogy még jobbá tehessük a gámot. Kell is ez, mivel nem nagyon töri össze magát az UB a sietségtől:-(

Amúgy van egy pár gondom a játékkal, amelyet meg kellene oldani.

1.) Valahogy realizálni kéne vagy a fegyverek erejét, vagy a páncélok vastagságát, mivel gáz, hogy akár hatot is rá kell lőnöm egy ellenre. Vagy oké maradjon így, de akkor növeljük a páncél súlyát, mint a disznó, legyen ára a nagy védelemnek. Legyen vastag páncél az ellenen, de akkor ne ugráljon, mint a nyúl.

2.) Gránátok. Ezt meg valahogy úgy kellene megoldani, hogy az ócskább / mini grenade, smoke grenade, tear gas grenade / cuccok elobása kevesebb AP-be kerüljön, mint a hatásosabbaké / hand grenade, mustard / mivel így nem sok értelmük van a játékban, főleg a mini grenadénak. Szinte nem jó semmire.

3.) Meg kellene kicsit szerkeszteni az AIM-es mandrókat, hogy minden skill kombinációhoz hozzájussunk. Meg pl. legyen több expert skilles pacák, meg ilyenek.

Ötletekről ennyit.
Átnézem a norby.txt-t és majd referálok.
Üdv: MLG: The Midnight Stalker