BéKa_d Creative Commons License 2000.08.30 0 0 1851
Ádi!

Igazad van és elnézést is kérek mindenkitől, hogy majdnem vulgáris voltam, csak tudod ez most nagyon rosszul esett, hogy a szemembe hazudtak, amikor mindenféle irdatlan összegekről beszéltek, holott ezek szerint 10e székhez elég lett volna 35 milla, de ne legyen 10e, legyen csak 5e, hogy ne a NS-t kelljen kibérelni (mint ahogy a ventspilsieknél is max 3e hely volt) és akkor az 17 milla. Nos, mi ehelyett azt kaptuk az arcunkba, hogy a székek felrakása hatalmas összeg és mennyire nem éri meg és majd lesz stadion így meg úgy.
Engem viszont zavar, hogy évek (vagy inkább évtizedek) óta nem történik semmi a stadionunk ügyében, csak az áltatás, a mese, a handabandázás (Mentsük meg a VASAS-t, meg mindenféle pénzrabló bulik az igazi VASAS SZURKOLÓK-tól - közben a szakosztályokat ugyan úgy sorvasztják tovább, mint eddig, illetve a szemünkbe vágják, hogy erre van pénz, de ebből minden évben van wc karbantartás).
Hát ez borította ki a bilit, hogy milliárdokat szán a kormány a stadion felújításokra és hozzánk/nálunk nem jut 17 millió arra, hogy a saját pályánkon játszunk és ne a kongó NS-ben; de még azt is elfogadnám, hogy a görögök elleni meccset odavinnék az NS-be, mert hogy jobban biztosítható, meg akármi, de tényleg tettek volna valamit azért, hogy jobb legyen a Fáy állapota (bár mondjuk a görögök ellen is megoldható lehetett volna, hogy a Fáyban ők kapják az álló részt vagy az álló felét, mi meg az ülőt).
Nézd meg Debrecent, képesek voltak arra az egy UEFA kupás meccsre leülőszékezni a stadiont, nézd meg Újpestet, 100milliókat ölnek bele, a Hungária körutat is rendbetették. Nézd meg a BVSC pályát, azért, mert futottak egy-két évet, egyéni ülőhelyes pályájuk van. Nem sajnálom tőlük, megérdemelték.
Persze, felhozhatjuk Kispestet, hogy ott sem történik semmi, de nálunk vannak eredmények, van egy stabil(!?) szponzori háttér és tessék, a stadionban akkor sem változik semmi.
17 millió kellene 5000 székre (kb. 3400 FT-ból kijönne darabja - és én csak a hazai meccsekre 10e-et adok ki az éves bérletként, plusz az UEFA kupás meccsek). Ennyi.

Hát ez borít ki.

Azért is...

Előzmény: ádi (1850)