Baltássy Creative Commons License 2026.07.04 -1 0 19637

„Mivel te nem félrevezetett aljas ember vagy”

„én téged egy aljas hazug embernek tartalak”

Lécci döncsedmá el, ne haggy itt a kéccségek között. 😊

„ezeknek (ezeket a szerk.) a gyerekek nem potentált személyek használták.”

Hanem kik? Az egyik sértett által név nélkül említett magas rangú személy vaj’h ki lehetett? Lehet, hogy vezéraltábornagyezredes? 😊

A kegyelmi üggyel kapcsolatban valójában igazad van; a kegyelmet kapott Kónya Endre hamis tanúzásra rábírás és az ügy eltusolása érdekében kifejtett tevékenysége miatt ítélték el. Csak tudod, nekem nem azonos egy hamis tanúzásra rábírás egy lopás esetén, vagy egy olyan esetben, amikor gyermekeket szexuálisan kihasználnak, és ennek eltussolását és a tanúk befolyásolását egy olyan ember követi el, akikre a kiskorú sértettek rá vannak bízva. Ezzel egyben megpróbált segíteni az elkövetőknek – szerencsére nem sikerült – mert adott esetben akár tovább is folytathatták volna bűnös tevékenységüket. Majdnem olyan mocskos gazember, mint aki magát a szexuális bűncselekmény elkövette.

„Mivel te nem félrevezetett aljas ember vagy (eddigi írásaidból egy nagyon tájékozott értelmes ember vagy)”

Itt valami zavar lehet az erőben… 😊

„Más dolog egy seggnyaló ember aljassága és fiatalkorúak megrontása és szexrabszolgának használatát segíteni.”

Öööö…. izé, mit is akartál mondani…?

Egyébként nem csodálom, hogy nem akarsz velem szóba állni, ha az egész, aránylag hosszú hozzászólásomból ez az egyetlen dolog, ez a három mondat, ami szíven ütött. Gondolom a többit csak simán átugrottad, vagy válaszolni sem mertél rá.

Végezetül; szerintem nem vagyok semmivel sem megrögzötten betegesen fidesz ellenes, mint amennyire te megrögzötten és betegesen fidesz hívő vagy. Csak a jegyzőkönyv kedvéért.

Előzmény: aki a kisinget (19636)