Nerzhul
2000.08.30
|
|
0 0
112
|
Hello!
Most watcholtam meg újra a fórumot és megakadt a szemem az FR Silver tartalmú bejegyzésen. Én is gondolkoztam rajta, hogy 20$-t talán megér ez a sok jó játék, de! Amit a szállításról írtál, kicsit elszomorított. Tényleg sehol nem kapni a fenenagy világváros Budapest megapolisban?? Nincs, aki behozná? Csak laza szállal kapcsolódó példa: a Silverland RPG bolt szinte minden AD&D kieg.-et behoz UK-ból és így is ugyanannyi (vagy alig drágább), mint az eredetileg rányomtatott ár. Mondjuk már az összes megvan, kivéve a Blood&Magic-et. (Btw, az milyen?) Tök jó, most "kezdtem újra" (vagyis a SotSB-nél tartok) a Pool-sorozatot, és totál elfelejtettem, hogy Hillsfar is volt benne. (Most már itt mosolyog egy lemezen, thx.) Pedig elhatároztam, hogy ugyanolyan parttyal viszem végig. :-(
Egyébként mi a helyzet a Defender of Crown lovagi tornájával? Mindenkinél fut, csak kettőnknél nem? :-(
Ja, még valami! A FRArch-ban benne van kinyomtatva az összes játék journalja, meg rulebookja? Vagy csak a CD-re nyomták föl? Esetleg oda sem? Mert akkor talán mégsem ér annyit...
Hellfire-t sem lehet már sehol kapni? Nagyon rámozdultam a régi játékok legalizálására. :-)
Majd megnézem, hogy milyen játékok vannak otthon, és küldök listát, OK?
Na jó, Mz/x kijelkez. |
Előzmény: Joxer (85)
|
|