Mi a különbség Ilang, és Leslie, vagy közted?
Ne tessék személyesre venni!
Ilang, a munkájában kutatott, utána járt dolgoknak. Az hogy neveket emlit meg nem okvetlenül jelentenek igazolást, hanem azt jelenti, hogy adott témakörben, alaposabban körbejárta a kérdést. Talált olyanokat, akik elgondolását igazolják. Tehát magát a kis esszéjét.
Tetszik érteni?
Namármost, leslie, és Te is gyakran használjátok mint egy pajzs az érvelésben, az írásokat.
Amivel semmi gond. Még mielött félre értené bárki is.
Hol a probléma? A probléma ott kezdődik, hogy egyéni, megállapitásokat vontok le. Mintha ti döntenétek el, hogy mit jelent, vagy mit üzen a szöveg.
A kutatás alapú elemzés, és az egyéni meglátások közti különbség. Én ezt hoztam fel, erről beszéltem…
nem kivántam reagálni korábbi hozzászólásodra.
Nem bunkóság, vagy figyelmetlenség. Részermről nem éri meg a választ.
És az hogy azt mondom nem éri meg a választ nem jelenti azt, hogy értéktelen amit mondasz.
Bizonyára van benne az is.
Nekem nem éri meg. Ha ez bántó, akkor itt és most kérek bocsánatot!
Most is csak azért néztem be, mert zsibog a fejem, és valami mással szellőztetem, mint bekukkantani a fórumra.
Pont arról irok egy kisebb tanulmányt, amit mindig emleget leslie, Istenek Istenének Istene…
Másnéven Elohim. 2500 előfordulási helyeinek összegzése, mikor Isten, mikor isten. És ezek milyen formákban jelennek meg. A legfőbb hatalomra, vagy idegen hamis istenekre, mennyei személyekre, emberekre. Mégis mind elohim.
És bár A.i. használok a keresésekhez, szövegforditásokhoz, az anyagot mégis én állitom össze, és figyelek mindenre amire tudok. :)
Nekem a fórum nem az életem, csak kv szünet, vagy szellőztetés. Szóval ha kimarad valami, egy válasz vagy ilyesmi. Tessék azon gondolkodni, hogy az nekem nem éri meg. Mert előre felmérem, hogy mit is válthat ki, és mi lesz a várható végeredmény. Felesleges dolgokba nem csapok bele.