vámmentesss Creative Commons License 2026.06.30 0 0 38369

Valamit nagyon félre értesz. :) szerintem...

—————————————————————

Aki itt félreértett valamit, az Te vagy, lévén egy az egyben félreértetted a 38350-s írásomat, és nem az abban írtakra válaszoltál most, hanem igyekszel az abban leírt témáról tudomást sem véve válaszolni nekem.

De én ezt nem szoktam hagyni...

Nosza, eléd adom ismét a valódi témáját a 38350-s írásomnak:

1. A 38338-s rövid, Leslinek írt írásodban dicsérted Ilang-ilangot Leslievel ellentétben amiatt, hogy ”amíg Ilang, hivatkozik másokra, (tekintélyekre) nevekre. Addig Te, a következőt teszed;. dániel istene ezt mondta, Jézus ezt mondta, Mózes azt mondta.”

Szóval számodra az a minőségi írás, amelyik “hivatkozik más” emberekre, “tekintélyekre, nevekre”, s nem csak a Biblia könyvében szereplők beszédeire, pl. Dániel, Jézus, vagy épp Mózes beszédeire.

Hát ez a hozzáállás katasztrofális az Ige tükrében, fel tudod Te ezt fogni!?

2. Aztán ezt tetézve még azzal folytatod, hogy Amivel nincs gond, ha csak az nem, hogy az elemzést értelmezést Te magad végzed el.”

Itt ugyanis már szó szerint “gondnak” nevezed azt, ha az Ige elemzését, értelmezését az előttünk élt “tekintélyek, nevek” írásai, elemzései elolvasása nélkül a hívő önmaga, egyedül “végzi el”, és nem vesz ehhez figyelembe sokak számára “tekintélynek, neveknek” számító egykor élt emberek értelmezéseit.

Na mindezt jelentik tartalmilag ezek a soraid, és én ezt tettem szóvá ennél bővebben a 38350-ben, és Te erre érdemben bizony nem reagáltál ebben a válaszodban! 

Márpedig itt nem illik kedves Lucius átugrani általunk nem ignorált nicktársaink érdemi válaszainak az érdemi részét, és elkezdeni az érdemi részre való válaszolás helyett minden másról beszélni…

Tehát a téma ez a részemről, én erről írtam a 38350-ben, erre a témára válaszolj emiatt!

Előzmény: Lucius61 reload (38354)