vámmentesss Creative Commons License 2026.06.23 0 0 294577

Zsid. 13.16.A jótékonyságról pedig és az adakozásról el ne felejtkezzetek, mert ilyen áldozatokban gyönyörködik az Isten.

-Igen, csak nem a nagy babiloni gyülekezetekben gyönyörködött,…”

—————————————————————

Nincs igazad, mert még nem létezik megtestesült szinten a “nagy babiloni gyülekezet” teljessége, mert

- még tart a nemzetek ideje,

- még nem jött el a Jelenések könyvében leírt antikrisztusi korszak teljessége, mert 

- még nem lépett színre a megtestesült Antikrisztus,

- még nem lépett színre a pl. a Jel. 18-ban leírt Nagy Babilonnak nevezett, teljességgel megromlott szellemi minőségű szinkretista katyvasz, mert

- még nem lépett színre megtestesült szinten a sok csodát és jelet tenni képes másik Fenevad, ama a Hamis Próféta,

mindezek miatt a jelenlegi gyülekezetek még nem nevezhetőek ama jelenésekbeli “Nagy Babilon gyülekezet“ részeinek, hanem legfeljebb sántikáló, pl. Jel. 3.14-22-ben leírt laodiceabeli gyülekezet szellemi szintjének.

Jelenleg továbbra is Jézusnak a 2-3 részeket záró sorai vannak érvényben az összes gyülekezet Felé:

Jel. 3.19.Akiket én szeretek, megfeddem és megfenyítem: légy buzgóságos azért, és térj meg.

20.Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.

21.Aki győz, megadom annak, hogy az én királyiszékembe űljön velem, amint én is győztem és ültem az én Atyámmal az ő királyiszékében.

22.Akinek van füle, hallja, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek.

Ez a jelen, és nem a Nagy Babilon totális megtestesülése, hiszen a Jel. 6. fejezettől elkezdődő első 3,5 évnyi események még nem zajlanak, mert pl. a Jeruzsálemben ott álló, sok csodát és jelet, csapást tevő 2 bizonyságtevő 1260 napja sem kezdődött el (Jel. 11.3.).

Te nagyon előre szaladtál, nem tart még ott az egyháztörténelem sem, ahová azt Te minduntalan teszed a Nagy Babilon emlegetésével, és a világnak egy személy alatti vezetési egységesülésének a történelme sem tart emiatt még ott, ami ennek a Nagy Babilonnak az egész világra elható egységesült kereteit képes lesz majd megadni, az Antikrisztus személyét és a képmását imádó egy hamis vallásba tömörítve muszlimokat, magukat keresztényeknek nevezőket, buddhistákat, és a világ összes, magát hívőnek nevező embert az akár a mártírságot is vállaló krisztusiak kivételével.

Nincs még itt a Jel. 18, mert még a Jel. 11 sem telt be, nemhogy a Jel. 6-10 eseményei.

Csak a Jel. 3 végénél tartunk, s nem előbb, fogd már fel végre!

Előzmény: bethsabé (294571)