Te nem vedd elő az általam megválaszolatlan kérdéseket, mert a megválaszolatlan kérdéseid nem az Isten létezésének a bizonyítékai ? -topikba tartoztak, ha nem vetted volna akkor észre. Ott is témát tévesztettél és a Hit Gyülekezete anyagi és szervezeti dogmáit akartad védeni egy olyan helyen, ami nem erről szólt. Te jöttél oda érvelés nélkül, de hamar el is menekültél.
——————————————————————
A tények sohasem voltak az erősségeid, ezt már decemberben is bebizonyítottam Neked a HNA topikban, amikor szintén rosszul emlékeztél Tafkó Birgut munkásságának kezdetére, és hamis vádakkal illetted elterito-t és engem is a karácsony témája kapcsán.
Nézzük most ezeket a soraidat, és a benne írt tévedéseidet tételesen:
1. Most itt ugyanezt a hibádat követed el, hiszen rosszul emlékszel erre az egy hónappal ezelőtti szitura, ami miattad nem lett vita kettőnk között, mert Te leírtál 4 hsz-t kb minden ottani érdemi előzmény nélkül a HGy-t és engem fikázó hsz-t az odaíró nickek száma alapján ateisták uralta topikba (05.21.-254460; 254523; 05.22.-254530; 254570), aztán ebből lett ott egy miattad rövidre zárt polémiánk.
2. Mert ezekre én ott válaszoltam Neked 14, külön témákra bontott írással 05.21-22-én, és még egy összegzéssel 24-én is, 6 további pontba szedett témában, és az utolsó 4 hsz-omra egyáltalán nem érkezett Tőled válasz, és a 20 témából is 14-t teljesen válasz nélkül hagytál. Ezt a 254721-s ottani írásomban 05.26-n tételesen ki is fejtettem Neked, és arra sem kaptam választ Tőled.
3. Én nem “ekkor mentem abba topikba“ és nem érvelés nélküli volt az érkezésem ott, hiszen intenzíven írtam ott ekkor már 12 napja, 05.09-e óta sokmindenkinek érdemben érdemi témák kapcsán, és már túl voltam 05.21-én, az első engem és a HGy-t fikázó írásod megírásakor már 105 darab hsz megírásán, azaz naponta 8-9 írást írtam ekkoriban ott már 13. napja.
4. Azt is írod még itt, hogy “hamar el is menekültem” abból a topikból ezután, holott én tovább írtam 05
22-e után ott 05.31-ig, azaz még 9 napig 56 darab írást rajtad kívüli embereknek (azaz naponta 6-7 írást továbbra is), míg Te hallgattál felém ezután 05.22-től egészen mostanáig és nem válaszoltál 14 témában általad hamis vádakkal megfogalmazott vádjaidra adott válaszaimra, és a neked írt egyik a HGy-t érintő megjegyzésedre írt 254721-s, 05.26-n írt írásomra sem.
Aztán most megjelentél itt a személyem 4 hétnyi ignorálása után, és még Neked áll feljebb, hiszen úgy teszel, mintha miattam lett volna vége az Isten létezésére bizonyítékokat keresős topikban a május 21-22-n elkezdett vitánknak, holott ez egyáltalán nem igaz, Te lógsz ott nekem szám szerint ott általad (azaz nem általam!) felvetett 14 témában válasszal!
Érdekes módon januárban rá tudtál szólni Lacira, hogy legyen szíves válaszoljon nekem olyan témákban, amiket Ő vetett fel felém, s kapott rá válaszokat Tőlem, de aztán mégsem folytatta a beszélgetést, de most Te vagy az, aki ugyanezt csinálod!
Laci korrekt volt, nem kezdett hamis vádakat írni, és úgy tenni, mint Te, aki azt állítod, hogy én az ott megkezdett vitánk után otthagytam azonnal a topikot (holott ez nem igaz, hiszen még 9 napon át napi 6-7 írást írtam oda!), és emiatt nem lehetett azt ott folytatni, meg nem állított olyat, hogy én hoztam be idegen témákat a topikba, hiszen a témák felvetője a HNA és a JT topikokban is Ő volt, s nem én, ahogyan a HGy-s témát sem én vetettem fel abban a topikban, hanem Te.
Akkor ne csodálkozz azon, hogy ott reagált rá egy hgy-s is, és egy csomó ott író ember is rajtam kívül!
A tények makacs dolgok, és Te azokkal hadilábon szoktál állni, és ez jelen esetben is így van…