Yag Creative Commons License 2000.08.29 0 0 95
KissMe

Igazad van . Az ember ne vállaljon el méltóságán aluli munkát. Én is igy gondolom. Attól függ ki mihez kezd .
En a kereskedelemben kezdtem . Nem lehettem kerskedelmi vezetö a második napon. Lehet más szakmákkal igy van , nem tudom. Mindenesetre másra nem voltak kiváncsiak , csak arra mit tudok. Gyakorlatban . Van e tapasztalatom vagy sem. Ahhoz hogy tovább lépjek gyüjtenem kelett a "szakma" minden infoját. Ha ismerem az alapokat , nem sokan tudnak átverni a palánkon.
Kezdö éveimben vállaltam az ügynöki melót is . Nagyon jó tapasztalatszerzö idö volt. Most nagyon örülök hogy akkor belekostoltam . Mint munka utálatos volt és baromira nem tetszett , de sokmindenre megtanitott. Amit tankönyvböl nem lehet megtanulni.
Te is a szakterületedröl minnél többet meg tudsz tudni.Könyvtár,internet,szakemberek.Minnél több apró ismerettel rendelkezel , annál jobban boldogulsz késöbb.
Legtöbbször a munka és a szakma alázata elörébb visz mint a büszkeségünk. Én ezt tapasztaltam . Ettöl még nem biztos hogy más is igy müködik :))))
Ma már kereskedelmi kérdésekben nem tudnak bevinni az erdöbe. És multi cégekkel sem tudnék együttmüködni ha nem lenne tapasztalatom.

Yag

Előzmény: KissMe (94)