"Nekem eszembe sem jutna a természettel ilyen feleslegesen küzdeni." Milyen küzdelemről beszélsz, te szerencsétlen? Ez nekem élvezet, hiszen azért csinálom és még fizetek is érte, mert én mindig amatőr sportoló voltam.
Nekem az lenne a küzdelem, ha a templomban kéne hallgatnom a sok sületlenséget! :)
Habár, ezt gyerekkén átéltem, mert Angyalföldön kétszáz méterre laktunk a Huba utcai templomtól és a buta nagymamám és anyám hetente cipeltek magukkal.
"a szeretet törvényét nézed?"
Ez most komolyan gondolod? Csak két példa, mennyi szeretet van a kereszténységben: Szent Bertalan éjszakája. Kb. százezer protestánst gyilkoltak meg a katolikusok. Gyerekeket, nőket. XIII. Gergely pápa az 1572. augusztus 24-én történt, franciaországi hugenották (protestánsok) elleni vérengzést a katolikus egyházfő örömmel fogadta, és az esemény tiszteletére még emlékérmet is veretett. A másik szeretetteljes példa a 30 éves háború, mikor a katolikusok és protestánsok, akik ugye ugyanazt az istent hitték, 30 év alatt legyilkolták az akkori Európa lakosságának 40%-át. Elképzelni se merem, mit csinálnának a keresztények, ha nem szeretnének.
"Hitler és a kereszténység? "
Talán a biblián kívül mást is kéne olvasnod, hogy ne maradj ennyire tájékozatlan és buta: pl. történelmi és vallástörténeti könyveket. Tudod, aki semmit nem tud, az mindent elhisz.
De segítek neked, hogy kicsit okosabb legyél! :) Hitler szavai:
Már a Mein Kampf is így indul:
"Isten kegyelméből Braunauban az Inn mellett születtem.
Hiszem, hogy a mindenható Isten
akarata szerint cselekszem,
amikor a zsidóval szemben védekezem
és harcolok az Úr művéért!”
Adolf Hitler: Mein Kampf
Különös bizalommal fordulok a német fiatalsághoz. Ennyire összeforrott egységet képezve joggal léphetünk a Mindenható elé kegyelmét és áldását kérve."
1945. január 30. Berlin, Birodalmi Kancellária
"Uram Isten, adj nekünk erőt, hogy szabadságunkat, népünk, gyermekeink és gyermekeink gyermekeinek szabadságát, de nemcsak a mi német népünkét, hanem Európa minden más népének szabadságát is megtarthassuk.
1942. január 30. Berlin, Sportcsarnok
"A minket minden megpróbáltatásnak kitevő Mindenható nem tagadta meg tőlünk áldását, és a bennünk élő erőt is erősítette. Segítsen bennünket a jövőben is, hogy megtehessük mindazt, amivel népünknek a győzelem eléréséig adósai vagyunk.
1943. március 21. München
"Önöket, régi bajtársaim, örömmel szeretném ismét üdvözölni. Az Úr megengedte nekem, hogy elkerüljem azt a sorsot, amely nem is rám nézve rejtette a legnagyobb borzalmat, hanem a német nép számára jelentette volna azt."
1944. július 20. Königsberg
Hitler túlélt 42 merényletet. Ezek szerint a zsidó isten ennyiszer megmentette? :)
És ahhoz mit szólsz, hogy a keresztények, akik olyan szegények, hogy még egy saját istenük sincs, hiszen egy zsidó istenben hisznek és a fiától, akit egy megerőszakolt zsidó lány szült, várják a feltámadást, de barom antiszemiták?
Meghökkentően csekély figyelmet szentelnek annak, mit tudott mondani XI. Pius az Olaszországban 1938-ban kihirdetett faji törvényekről. Ezeket a törvényeket magában a Szent Városban eszelték ki, hagyták jóvá és tették közé, ahol a pápa – nem egészen egy évtizeddel azután, hogy az olasz kormány hivatalos államvallásnak ismerte el a római katolicizmust – igazán komoly befolyással bírt. Az olasz kormány 1938 szeptemberétől novemberéig nemkívánatos személyeknek nyilvánított zsidókat, zsidó gyerekeket dobott ki az iskolából, és nagyszámú zsidó felnőttet bocsátott el az állásából. Arra szólította föl a katolikusokat, hogy kerüljék, tekintsék szennyező forrásnak a zsidóságot.
David I. Kertzer: A pápák a zsidók ellen
Ráadásul, nincs öröklött hit. Te azért lettél keresztény, mert a környezeted arra nevelt. Ha Szaud-Arábiában születtél volna, akkor most Jahve-t és Mohamedet imádnád.
Minden gyerek ateista és nudista, csak később változnak meg.
Én ateista és nudista maradtam. Májustól szeptember végéig meztelenül futok. :)
https://www.youtube.com/watch?v=jBK9WRvxBK8