ElitJaszub Creative Commons License 2000.08.28 0 0 879
Nem tudom, vajon nekem kell-e szégyellnem magam, hogy nem vagyok kint a Fradi Centenáriumi Meccsén...
Nem szégyenlem bevallani, hogy a gyászszünet alatt a torkomban dobogott a szívem, és nagyon szomorú vagyok a jelenlegi helyzet miatt...
És azért is szomorú vagyok, mert most folyik ez a vita itt a topicban, hozzátéve, hogy én a mentalitásomat tekintve EX-hez és Valakihez állok közel.
A jelenleg kialakult helyzet miatt én egyértelműen a Varga Zoltánt idehozó embereket teszem felelőssé, egy nevet tudok, a Furulyást( állítólag az ő ötlete volt), a többiről fingom nincs. A Szívós gondolom már csak beleegyezett és aláírta.
Rögtön utána a Vargát, aki ilyen fasszopó módon működött edzősége idején és ez a legfőbb okozója annak, hogy meg van osztva a Fradi Tábora.
TUDOM(!) - mint ahogy mindenki tudja -, hogy sok millió forint nem oda került - és talán most sem kerül oda - ahová kellett volna.
Sajnos azt kell mondanom, bár inkább viszajönne az az idő, legalább jutna is, maradna is, mint ahogy ez akkor történt. Vagy mit tudom én.

Értem én, hogy írhatnám azt is, hogy nem kell lopni-csalni és akkor nincs gond, de ezt most már késő lenne, ez megtörtént, ezért nem teszem.
A kurva életbe.
E.J.